Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43769
Назва: | Актуальні питання удосконалення технології рибних снеків |
Інші назви: | Current issues in the advancement of fish snack technology |
Автори: | Дорожко, В. В. Dorozhko, V. V. |
Приналежність: | Національний університет біоресурсів і природокористування України, Україна |
Бібліографічний опис: | Дорожко В. В. Актуальні питання удосконалення технології рибних снеків / В. В. Дорожко // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 269–270. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Dorozhko V. V. (2023) Aktualni pytannia udoskonalennia tekhnolohii rybnykh snekiv [Current issues in the advancement of fish snack technology]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 269-270 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Конференція/захід: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 6-гру-2023 |
Дата внесення: | 21-січ-2024 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
УДК: | 664.956 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 269-270 |
Початкова сторінка: | 269 |
Кінцева сторінка: | 270 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43769 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Перелік літератури: | 1.Страшинська Л. В., Ніколаєнко І. В. Маркетингові аспекти розвитку ринку снеків в Україні. Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2017. Т. 23, No 1. С. 75–84. 2.Дорожко В. Сучасні технології виробництва рибних снеків: тези доп. учасників Abstracts of XII International Scientific and Practical Conference, Стокгольм, м. Сведен, 27–29 бер. 2023р. / Стокгольм, м. Сведен, 2023. С. 227–229. 3.Чукурна О.П. Технологія цінового позиціонування брендів. Науковий Вісник Херсонського державного університету. 2016. Вип. 17, ч. 4. С. 68–72. |
References: | 1.Strashynska L. V., Nikolaienko I. V. Marketynhovi aspekty rozvytku rynku snekiv v Ukraini. Naukovi pratsi Natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii. 2017. V. 23, No 1. P. 75–84. 2.Dorozhko V. Suchasni tekhnolohii vyrobnytstva rybnykh snekiv: tezy dop. uchasnykiv Abstracts of XII International Scientific and Practical Conference, Stokholm, m. Sveden, 27–29 ber. 2023y., Stokholm, m. Sveden, 2023. P. 227–229. 3.Chukurna O.P. Tekhnolohiia tsinovoho pozytsionuvannia brendiv. Naukovyi Visnyk Khersonskoho derzhavnoho universytetu. 2016. Iss. 17, ch. 4. P. 68–72. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Dorozhko_V_V-Current_issues_in_the_269-270.pdf | 835,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Dorozhko_V_V-Current_issues_in_the_269-270.djvu | 27,42 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Dorozhko_V_V-Current_issues_in_the_269-270__COVER.png | 466,83 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.