กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43769

ชื่อเรื่อง: Актуальні питання удосконалення технології рибних снеків
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Current issues in the advancement of fish snack technology
ผู้แต่ง: Дорожко, В. В.
Dorozhko, V. V.
Affiliation: Національний університет біоресурсів і природокористування України, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Дорожко В. В. Актуальні питання удосконалення технології рибних снеків / В. В. Дорожко // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 269–270. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Dorozhko V. V. (2023) Aktualni pytannia udoskonalennia tekhnolohii rybnykh snekiv [Current issues in the advancement of fish snack technology]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 269-270 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Conference/Event: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
วันที่เผยแพร่: 6-ธัน-2023
Date of entry: 21-มกร-2024
สำนักพิมพ์: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 664.956
Number of pages: 2
Page range: 269-270
Start page: 269
End page: 270
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43769
ISBN: 978-617-7875-71-9
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
References (Ukraine): 1.Страшинська Л. В., Ніколаєнко І. В. Маркетингові аспекти розвитку ринку снеків в Україні. Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2017. Т. 23, No 1. С. 75–84.
2.Дорожко В. Сучасні технології виробництва рибних снеків: тези доп. учасників Abstracts of XII International Scientific and Practical Conference, Стокгольм, м. Сведен, 27–29 бер. 2023р. / Стокгольм, м. Сведен, 2023. С. 227–229.
3.Чукурна О.П. Технологія цінового позиціонування брендів. Науковий Вісник Херсонського державного університету. 2016. Вип. 17, ч. 4. С. 68–72.
References (International): 1.Strashynska L. V., Nikolaienko I. V. Marketynhovi aspekty rozvytku rynku snekiv v Ukraini. Naukovi pratsi Natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii. 2017. V. 23, No 1. P. 75–84.
2.Dorozhko V. Suchasni tekhnolohii vyrobnytstva rybnykh snekiv: tezy dop. uchasnykiv Abstracts of XII International Scientific and Practical Conference, Stokholm, m. Sveden, 27–29 ber. 2023y., Stokholm, m. Sveden, 2023. P. 227–229.
3.Chukurna O.P. Tekhnolohiia tsinovoho pozytsionuvannia brendiv. Naukovyi Visnyk Khersonskoho derzhavnoho universytetu. 2016. Iss. 17, ch. 4. P. 68–72.
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
MNPK_2023_Dorozhko_V_V-Current_issues_in_the_269-270.pdf835,58 kBAdobe PDFดู/เปิด
MNPK_2023_Dorozhko_V_V-Current_issues_in_the_269-270.djvu27,42 kBDjVuดู/เปิด
MNPK_2023_Dorozhko_V_V-Current_issues_in_the_269-270__COVER.png466,83 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น