Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43769
Title: | Актуальні питання удосконалення технології рибних снеків |
Other Titles: | Current issues in the advancement of fish snack technology |
Authors: | Дорожко, В. В. Dorozhko, V. V. |
Affiliation: | Національний університет біоресурсів і природокористування України, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Дорожко В. В. Актуальні питання удосконалення технології рибних снеків / В. В. Дорожко // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 269–270. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Dorozhko V. V. (2023) Aktualni pytannia udoskonalennia tekhnolohii rybnykh snekiv [Current issues in the advancement of fish snack technology]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 269-270 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Conference/Event: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Issue Date: | 6-dec-2023 |
Date of entry: | 21-jan-2024 |
Publisher: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 664.956 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 269-270 |
Start page: | 269 |
End page: | 270 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43769 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
References (Ukraine): | 1.Страшинська Л. В., Ніколаєнко І. В. Маркетингові аспекти розвитку ринку снеків в Україні. Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2017. Т. 23, No 1. С. 75–84. 2.Дорожко В. Сучасні технології виробництва рибних снеків: тези доп. учасників Abstracts of XII International Scientific and Practical Conference, Стокгольм, м. Сведен, 27–29 бер. 2023р. / Стокгольм, м. Сведен, 2023. С. 227–229. 3.Чукурна О.П. Технологія цінового позиціонування брендів. Науковий Вісник Херсонського державного університету. 2016. Вип. 17, ч. 4. С. 68–72. |
References (International): | 1.Strashynska L. V., Nikolaienko I. V. Marketynhovi aspekty rozvytku rynku snekiv v Ukraini. Naukovi pratsi Natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii. 2017. V. 23, No 1. P. 75–84. 2.Dorozhko V. Suchasni tekhnolohii vyrobnytstva rybnykh snekiv: tezy dop. uchasnykiv Abstracts of XII International Scientific and Practical Conference, Stokholm, m. Sveden, 27–29 ber. 2023y., Stokholm, m. Sveden, 2023. P. 227–229. 3.Chukurna O.P. Tekhnolohiia tsinovoho pozytsionuvannia brendiv. Naukovyi Visnyk Khersonskoho derzhavnoho universytetu. 2016. Iss. 17, ch. 4. P. 68–72. |
Content type: | Conference Abstract |
Ebben a gyűjteményben: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Dorozhko_V_V-Current_issues_in_the_269-270.pdf | 835,58 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
MNPK_2023_Dorozhko_V_V-Current_issues_in_the_269-270.djvu | 27,42 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
MNPK_2023_Dorozhko_V_V-Current_issues_in_the_269-270__COVER.png | 466,83 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!