Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43769

Tytuł: Актуальні питання удосконалення технології рибних снеків
Inne tytuły: Current issues in the advancement of fish snack technology
Authors: Дорожко, В. В.
Dorozhko, V. V.
Akcesoria: Національний університет біоресурсів і природокористування України, Україна
Cytat: Дорожко В. В. Актуальні питання удосконалення технології рибних снеків / В. В. Дорожко // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 269–270. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Dorozhko V. V. (2023) Aktualni pytannia udoskonalennia tekhnolohii rybnykh snekiv [Current issues in the advancement of fish snack technology]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 269-270 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 6-gru-2023
Date of entry: 21-sty-2024
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 664.956
Strony: 2
Zakres stron: 269-270
Główna strona: 269
Strona końcowa: 270
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43769
ISBN: 978-617-7875-71-9
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1.Страшинська Л. В., Ніколаєнко І. В. Маркетингові аспекти розвитку ринку снеків в Україні. Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2017. Т. 23, No 1. С. 75–84.
2.Дорожко В. Сучасні технології виробництва рибних снеків: тези доп. учасників Abstracts of XII International Scientific and Practical Conference, Стокгольм, м. Сведен, 27–29 бер. 2023р. / Стокгольм, м. Сведен, 2023. С. 227–229.
3.Чукурна О.П. Технологія цінового позиціонування брендів. Науковий Вісник Херсонського державного університету. 2016. Вип. 17, ч. 4. С. 68–72.
References: 1.Strashynska L. V., Nikolaienko I. V. Marketynhovi aspekty rozvytku rynku snekiv v Ukraini. Naukovi pratsi Natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii. 2017. V. 23, No 1. P. 75–84.
2.Dorozhko V. Suchasni tekhnolohii vyrobnytstva rybnykh snekiv: tezy dop. uchasnykiv Abstracts of XII International Scientific and Practical Conference, Stokholm, m. Sveden, 27–29 ber. 2023y., Stokholm, m. Sveden, 2023. P. 227–229.
3.Chukurna O.P. Tekhnolohiia tsinovoho pozytsionuvannia brendiv. Naukovyi Visnyk Khersonskoho derzhavnoho universytetu. 2016. Iss. 17, ch. 4. P. 68–72.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi