Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43647
Tittel: | Модернізація вузла ротора подрібнювача цукру марки А2-ШИМ |
Alternative titler: | Modernization of the rotor unit of the sugar crusher, model A2-SHIM |
Authors: | Корнійчук, Андрій Володимирович |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Корнійчук А. В. Модернізація вузла ротора подрібнювача цукру марки А2-ШИМ : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / А. В. Корнійчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 96 с. |
Utgivelsesdato: | des-2023 |
Submitted date: | des-2023 |
Date of entry: | 20-jan-2024 |
Forlag: | ТНТУ |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ТНТУ |
Supervisor: | Вітенько, Тетяна Миколаївна |
Emneord: | 133 галузеве машинобудування молоток ротор подрібнювач модернізація hammer rotor chopper modernisation |
Page range: | 96 |
Abstrakt: | Автор кваліфікаційної роботи освітнього рівня «магістр» – Корнійчук Андрій Володимирович Тема кваліфікаційної роботи: Модернізація вузла ротора подрібнювача цукру марки А2-ШИМ. Кваліфікаційна робота виконана у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2023 році Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 91 сторінка (52 рисунки, 3 таблиці) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У кваліфікаційній роботі магістра пропонуються технічні заходи з модернізації подрібнювача цукру, виконуються наступні завдання: проведення аналізу обладнання для подрібнення харчових продуктів; розроблення стратегій модернізації подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; виконання конструктивних розрахунків для подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; створення тривимірної моделі молотків та проведення чисельних експериментів; проведення аналізу отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів з безпеки в надзвичайних ситуаціях. Ключові слова: молоток, ротор, подрібнювач, модернізація. |
Beskrivelse: | У кваліфікаційній роботі магістра пропонуються технічні заходи з модернізації подрібнювача цукру, виконуються наступні завдання: проведення аналізу обладнання для подрібнення харчових продуктів; розроблення стратегій модернізації подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; виконання конструктивних розрахунків для подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; створення тривимірної моделі молотків та проведення чисельних експериментів; проведення аналізу отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів з безпеки в надзвичайних ситуаціях. |
Content: | Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 91 сторінка (52 рисунки, 3 таблиці) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У кваліфікаційній роботі магістра пропонуються технічні заходи з модернізації подрібнювача цукру, виконуються наступні завдання: проведення аналізу обладнання для подрібнення харчових продуктів; розроблення стратегій модернізації подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; виконання конструктивних розрахунків для подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; створення тривимірної моделі молотків та проведення чисельних експериментів; проведення аналізу отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів з безпеки в надзвичайних ситуаціях. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43647 |
Copyright owner: | © Корнійчук А.В., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Закалов О.В. Технологічне обладнання харчових виробництв. –Тернопіль: ТДТУ, 2000. – 406 с. 2. Петько В.Ф., Гапонюк О.І, Петько Є.В., Ульяницький А.В. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв . підручник./За редакцією доктора технічних наук, професора О.І. Гапонюка — К.: Центр учбової літератури, 2007.— 432 с. 3. Сучасні технології кондитерського виробництва: підручник. / [Гайдук О. В., Герлянд Т. М., Дрозіч І. А., Кулалаєва Н. В., Романова Г. М.]. – К.: ІПТО НАПН України, 2020. – 440 с. 4. Золин В. П. Технологическое оборудование предприятий общественного питания. М.: Издательский центр «Академия» , 2014. 320 с. 5. Мазаракі А. А., Шаповал С. Л., Тарасенко І. І. та ін. Устаткування закладів ресторанного господарства. К.: Київ. Нац.. торг-екон. ун-т, 2013. 640 с 6. Обладнання харчових та переробних виробництв: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.техн. б-ка. – Київ, 2020. – 247 с. 7. Гвоздєв, О. В. Машини та обладнання хлібопекарського виробництва : підручник / О. В. Гвоздєв, Ф. Ю. Ялпачик, В. О. Олексієнко. – Мелітополь : Видавничий будинок ММД, 2010. – 311 с. – Режим доступу до електронного каталогу Наукової бібліотеки імені В. І. Вернадського : http://irbisnbuv.gov.ua/cgibin/irbis_nbuv/cgiirbis_64 (дата звернення: 20.03.2017). |
Content type: | Master Thesis |
Vises i samlingene: | 133 — галузеве машинобудування |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
КРМ Корнійчук.pdf | 6,92 MB | Adobe PDF | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright
Administrasjonsverktøy