Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43647
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorВітенько, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorКорнійчук, Андрій Володимирович-
dc.date.accessioned2024-01-20T10:29:20Z-
dc.date.available2024-01-20T10:29:20Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.date.submitted2023-12-
dc.identifier.citationКорнійчук А. В. Модернізація вузла ротора подрібнювача цукру марки А2-ШИМ : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / А. В. Корнійчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 96 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43647-
dc.descriptionУ кваліфікаційній роботі магістра пропонуються технічні заходи з модернізації подрібнювача цукру, виконуються наступні завдання: проведення аналізу обладнання для подрібнення харчових продуктів; розроблення стратегій модернізації подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; виконання конструктивних розрахунків для подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; створення тривимірної моделі молотків та проведення чисельних експериментів; проведення аналізу отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів з безпеки в надзвичайних ситуаціях.uk_UA
dc.description.abstractАвтор кваліфікаційної роботи освітнього рівня «магістр» – Корнійчук Андрій Володимирович Тема кваліфікаційної роботи: Модернізація вузла ротора подрібнювача цукру марки А2-ШИМ. Кваліфікаційна робота виконана у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2023 році Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 91 сторінка (52 рисунки, 3 таблиці) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У кваліфікаційній роботі магістра пропонуються технічні заходи з модернізації подрібнювача цукру, виконуються наступні завдання: проведення аналізу обладнання для подрібнення харчових продуктів; розроблення стратегій модернізації подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; виконання конструктивних розрахунків для подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; створення тривимірної моделі молотків та проведення чисельних експериментів; проведення аналізу отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів з безпеки в надзвичайних ситуаціях. Ключові слова: молоток, ротор, подрібнювач, модернізація.uk_UA
dc.description.tableofcontentsСтруктура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 91 сторінка (52 рисунки, 3 таблиці) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У кваліфікаційній роботі магістра пропонуються технічні заходи з модернізації подрібнювача цукру, виконуються наступні завдання: проведення аналізу обладнання для подрібнення харчових продуктів; розроблення стратегій модернізації подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; виконання конструктивних розрахунків для подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; створення тривимірної моделі молотків та проведення чисельних експериментів; проведення аналізу отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів з безпеки в надзвичайних ситуаціях.uk_UA
dc.format.extent96-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.subjectмолотокuk_UA
dc.subjectроторuk_UA
dc.subjectподрібнювачuk_UA
dc.subjectмодернізаціяuk_UA
dc.subjecthammeren
dc.subjectrotoren
dc.subjectchopperen
dc.subjectmodernisationen
dc.titleМодернізація вузла ротора подрібнювача цукру марки А2-ШИМuk_UA
dc.title.alternativeModernization of the rotor unit of the sugar crusher, model A2-SHIMuk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Корнійчук А.В., 2023uk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.relation.references1. Закалов О.В. Технологічне обладнання харчових виробництв. –Тернопіль: ТДТУ, 2000. – 406 с.uk_UA
dc.relation.references2. Петько В.Ф., Гапонюк О.І, Петько Є.В., Ульяницький А.В. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв . підручник./За редакцією доктора технічних наук, професора О.І. Гапонюка — К.: Центр учбової літератури, 2007.— 432 с.uk_UA
dc.relation.references3. Сучасні технології кондитерського виробництва: підручник. / [Гайдук О. В., Герлянд Т. М., Дрозіч І. А., Кулалаєва Н. В., Романова Г. М.]. – К.: ІПТО НАПН України, 2020. – 440 с.uk_UA
dc.relation.references4. Золин В. П. Технологическое оборудование предприятий общественного питания. М.: Издательский центр «Академия» , 2014. 320 с.uk_UA
dc.relation.references5. Мазаракі А. А., Шаповал С. Л., Тарасенко І. І. та ін. Устаткування закладів ресторанного господарства. К.: Київ. Нац.. торг-екон. ун-т, 2013. 640 сuk_UA
dc.relation.references6. Обладнання харчових та переробних виробництв: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.техн. б-ка. – Київ, 2020. – 247 с.uk_UA
dc.relation.references7. Гвоздєв, О. В. Машини та обладнання хлібопекарського виробництва : підручник / О. В. Гвоздєв, Ф. Ю. Ялпачик, В. О. Олексієнко. – Мелітополь : Видавничий будинок ММД, 2010. – 311 с. – Режим доступу до електронного каталогу Наукової бібліотеки імені В. І. Вернадського : http://irbisnbuv.gov.ua/cgibin/irbis_nbuv/cgiirbis_64 (дата звернення: 20.03.2017).uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КРМ Корнійчук.pdf6,92 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора