Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43647
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Вітенько, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Корнійчук, Андрій Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-20T10:29:20Z | - |
dc.date.available | 2024-01-20T10:29:20Z | - |
dc.date.issued | 2023-12 | - |
dc.date.submitted | 2023-12 | - |
dc.identifier.citation | Корнійчук А. В. Модернізація вузла ротора подрібнювача цукру марки А2-ШИМ : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / А. В. Корнійчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 96 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43647 | - |
dc.description | У кваліфікаційній роботі магістра пропонуються технічні заходи з модернізації подрібнювача цукру, виконуються наступні завдання: проведення аналізу обладнання для подрібнення харчових продуктів; розроблення стратегій модернізації подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; виконання конструктивних розрахунків для подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; створення тривимірної моделі молотків та проведення чисельних експериментів; проведення аналізу отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів з безпеки в надзвичайних ситуаціях. | uk_UA |
dc.description.abstract | Автор кваліфікаційної роботи освітнього рівня «магістр» – Корнійчук Андрій Володимирович Тема кваліфікаційної роботи: Модернізація вузла ротора подрібнювача цукру марки А2-ШИМ. Кваліфікаційна робота виконана у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2023 році Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 91 сторінка (52 рисунки, 3 таблиці) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У кваліфікаційній роботі магістра пропонуються технічні заходи з модернізації подрібнювача цукру, виконуються наступні завдання: проведення аналізу обладнання для подрібнення харчових продуктів; розроблення стратегій модернізації подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; виконання конструктивних розрахунків для подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; створення тривимірної моделі молотків та проведення чисельних експериментів; проведення аналізу отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів з безпеки в надзвичайних ситуаціях. Ключові слова: молоток, ротор, подрібнювач, модернізація. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 91 сторінка (52 рисунки, 3 таблиці) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У кваліфікаційній роботі магістра пропонуються технічні заходи з модернізації подрібнювача цукру, виконуються наступні завдання: проведення аналізу обладнання для подрібнення харчових продуктів; розроблення стратегій модернізації подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; виконання конструктивних розрахунків для подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; створення тривимірної моделі молотків та проведення чисельних експериментів; проведення аналізу отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів з безпеки в надзвичайних ситуаціях. | uk_UA |
dc.format.extent | 96 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ТНТУ | uk_UA |
dc.subject | 133 | uk_UA |
dc.subject | галузеве машинобудування | uk_UA |
dc.subject | молоток | uk_UA |
dc.subject | ротор | uk_UA |
dc.subject | подрібнювач | uk_UA |
dc.subject | модернізація | uk_UA |
dc.subject | hammer | en |
dc.subject | rotor | en |
dc.subject | chopper | en |
dc.subject | modernisation | en |
dc.title | Модернізація вузла ротора подрібнювача цукру марки А2-ШИМ | uk_UA |
dc.title.alternative | Modernization of the rotor unit of the sugar crusher, model A2-SHIM | uk_UA |
dc.type | Master Thesis | uk_UA |
dc.rights.holder | © Корнійчук А.В., 2023 | uk_UA |
dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Закалов О.В. Технологічне обладнання харчових виробництв. –Тернопіль: ТДТУ, 2000. – 406 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 2. Петько В.Ф., Гапонюк О.І, Петько Є.В., Ульяницький А.В. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв . підручник./За редакцією доктора технічних наук, професора О.І. Гапонюка — К.: Центр учбової літератури, 2007.— 432 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 3. Сучасні технології кондитерського виробництва: підручник. / [Гайдук О. В., Герлянд Т. М., Дрозіч І. А., Кулалаєва Н. В., Романова Г. М.]. – К.: ІПТО НАПН України, 2020. – 440 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 4. Золин В. П. Технологическое оборудование предприятий общественного питания. М.: Издательский центр «Академия» , 2014. 320 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 5. Мазаракі А. А., Шаповал С. Л., Тарасенко І. І. та ін. Устаткування закладів ресторанного господарства. К.: Київ. Нац.. торг-екон. ун-т, 2013. 640 с | uk_UA |
dc.relation.references | 6. Обладнання харчових та переробних виробництв: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.техн. б-ка. – Київ, 2020. – 247 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 7. Гвоздєв, О. В. Машини та обладнання хлібопекарського виробництва : підручник / О. В. Гвоздєв, Ф. Ю. Ялпачик, В. О. Олексієнко. – Мелітополь : Видавничий будинок ММД, 2010. – 311 с. – Режим доступу до електронного каталогу Наукової бібліотеки імені В. І. Вернадського : http://irbisnbuv.gov.ua/cgibin/irbis_nbuv/cgiirbis_64 (дата звернення: 20.03.2017). | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 133 — галузеве машинобудування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КРМ Корнійчук.pdf | 6,92 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора