Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43647
Назва: Модернізація вузла ротора подрібнювача цукру марки А2-ШИМ
Інші назви: Modernization of the rotor unit of the sugar crusher, model A2-SHIM
Автори: Корнійчук, Андрій Володимирович
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Корнійчук А. В. Модернізація вузла ротора подрібнювача цукру марки А2-ШИМ : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / А. В. Корнійчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 96 с.
Дата публікації: гру-2023
Дата подання: гру-2023
Дата внесення: 20-січ-2024
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Теми: 133
галузеве машинобудування
молоток
ротор
подрібнювач
модернізація
hammer
rotor
chopper
modernisation
Діапазон сторінок: 96
Короткий огляд (реферат): Автор кваліфікаційної роботи освітнього рівня «магістр» – Корнійчук Андрій Володимирович Тема кваліфікаційної роботи: Модернізація вузла ротора подрібнювача цукру марки А2-ШИМ. Кваліфікаційна робота виконана у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2023 році Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 91 сторінка (52 рисунки, 3 таблиці) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У кваліфікаційній роботі магістра пропонуються технічні заходи з модернізації подрібнювача цукру, виконуються наступні завдання: проведення аналізу обладнання для подрібнення харчових продуктів; розроблення стратегій модернізації подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; виконання конструктивних розрахунків для подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; створення тривимірної моделі молотків та проведення чисельних експериментів; проведення аналізу отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів з безпеки в надзвичайних ситуаціях. Ключові слова: молоток, ротор, подрібнювач, модернізація.
Опис: У кваліфікаційній роботі магістра пропонуються технічні заходи з модернізації подрібнювача цукру, виконуються наступні завдання: проведення аналізу обладнання для подрібнення харчових продуктів; розроблення стратегій модернізації подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; виконання конструктивних розрахунків для подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; створення тривимірної моделі молотків та проведення чисельних експериментів; проведення аналізу отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів з безпеки в надзвичайних ситуаціях.
Зміст: Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 91 сторінка (52 рисунки, 3 таблиці) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У кваліфікаційній роботі магістра пропонуються технічні заходи з модернізації подрібнювача цукру, виконуються наступні завдання: проведення аналізу обладнання для подрібнення харчових продуктів; розроблення стратегій модернізації подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; виконання конструктивних розрахунків для подрібнювача цукру марки А2-ШИМ; створення тривимірної моделі молотків та проведення чисельних експериментів; проведення аналізу отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів з безпеки в надзвичайних ситуаціях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43647
Власник авторського права: © Корнійчук А.В., 2023
Перелік літератури: 1. Закалов О.В. Технологічне обладнання харчових виробництв. –Тернопіль: ТДТУ, 2000. – 406 с.
2. Петько В.Ф., Гапонюк О.І, Петько Є.В., Ульяницький А.В. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв . підручник./За редакцією доктора технічних наук, професора О.І. Гапонюка — К.: Центр учбової літератури, 2007.— 432 с.
3. Сучасні технології кондитерського виробництва: підручник. / [Гайдук О. В., Герлянд Т. М., Дрозіч І. А., Кулалаєва Н. В., Романова Г. М.]. – К.: ІПТО НАПН України, 2020. – 440 с.
4. Золин В. П. Технологическое оборудование предприятий общественного питания. М.: Издательский центр «Академия» , 2014. 320 с.
5. Мазаракі А. А., Шаповал С. Л., Тарасенко І. І. та ін. Устаткування закладів ресторанного господарства. К.: Київ. Нац.. торг-екон. ун-т, 2013. 640 с
6. Обладнання харчових та переробних виробництв: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.техн. б-ка. – Київ, 2020. – 247 с.
7. Гвоздєв, О. В. Машини та обладнання хлібопекарського виробництва : підручник / О. В. Гвоздєв, Ф. Ю. Ялпачик, В. О. Олексієнко. – Мелітополь : Видавничий будинок ММД, 2010. – 311 с. – Режим доступу до електронного каталогу Наукової бібліотеки імені В. І. Вернадського : http://irbisnbuv.gov.ua/cgibin/irbis_nbuv/cgiirbis_64 (дата звернення: 20.03.2017).
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КРМ Корнійчук.pdf6,92 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора