Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43646
Başlık: Модернізація вузла замішування тістомісильної машини марки SPA 240E/HB
Diğer Başlıklar: Modernization of the dough mixing unit of the dough kneading machine, model SPA 240E/HB
Yazarlar: Друк, Тарас Павлович
Druk, T.P.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Друк Т. П. Модернізація вузла замішування тістомісильної машини марки SPA 240E/HB : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / Т. П. Друк. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 89 с.
Yayın Tarihi: Ara-2023
Submitted date: Ara-2023
Date of entry: 20-Oca-2024
Yayıncı: ТНТУ
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
Supervisor: Пилипець, Оксана Михайлівна
Anahtar kelimeler: 133
галузеве машинобудування
тістомісильна машина
хліб
міцність
working body
dough mixer
bread
strength
Page range: 86
Özet: Автор кваліфікаційної роботи освітнього рівня «магістр» – Друк Тарас Павлович Тема кваліфікаційної роботи: Модернізація вузла замішування тістомісильної машини марки SPA 240E/HB. Кваліфікаційна робота виконана у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2023 році Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 79 сторінок (47 рисунок, 1 таблиця) та графічної частини обсягом 8 листів А1.
The project consists of calculated explanatory note by capacity of 79 pages ( 47 pictures, 1 table) and graphic part by capacity 8 sheets of paper A1 . Diploma work deals with the research and modernisation of the structure of the special working body of the SPA 240E/HB dough kneading machine. The following tasks are performed within the framework of this study: development of the structural and kinematic diagram of the machine, selection of the design of the working body for mixing the dough, calculation of the mechanical part of the machine, development of measures for operation and maintenance, creation of a three-dimensional model of the spiral working body with subsequent numerical experiments, analysis of the results obtained, as well as development of measures for labour protection and safety in emergency situations.
Açıklama: У даній магістерській роботі розглядаються питання дослідження та модернізації структури спеціального робочого органу тістомісильної машини SPA 240E/HB. В рамках цього дослідження виконуються такі завдання: розробка структурної та кінематичної схеми машини, вибір конструкції робочого органу для змішування тіста, проведення розрахунків механічної частини машини, розробка заходів щодо експлуатації та технічного обслуговування, створення тривимірної моделі спірального робочого органу з подальшим проведенням числових експериментів, аналіз отриманих результатів, а також розробка заходів з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях.
Content: Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 79 сторінок (47 рисунок, 1 таблиця) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У даній магістерській роботі розглядаються питання дослідження та модернізації структури спеціального робочого органу тістомісильної машини SPA 240E/HB.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43646
Copyright owner: © Друк Т. П., 2023
References (Ukraine): 1. Закалов О.В. Технологічне обладнання харчових виробництв. –Тернопіль: ТДТУ, 2000. – 406 с.
2. Тримбашевський М. А. Аналіз конструктивних рішень для замішування тіста / М. А.Тримбашевський, Т. П. Друк // Збірник тез доповідей XІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С.281.
3. Полтарак М.И. и др. Технологическое оборудование предприятий хлебопекарной промышленности. Справочник. – К.: Урожай, 1989.– 200с.
4. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв/ О.Т. Лисовенко, О.А. Руденко – Грицюк, І.М. Литовченко та ін.. К.: Наукова думка. 2000. – 283 с.
5. Петько В.Ф., Гапонюк О.І, Петько Є.В., Ульяницький А.В. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв . підручник./За редакцією доктора технічних наук, професора О.І. Гапонюка — К.: Центр учбової літератури, 2007.— 432 с.
6. Інноваційний інженірінг : навч.–метод. посіб./ Паска М.З., ДрачукУ.Р., Ромашко І.С., Галух Б.І., Басараб І.М. – Львів: ЛНУВМ та БТ імені С.З. Гжицького, 2016.– 82с.
7. Ворощук В.Я., Вітенько Т.М. «Інжинирінг та 3D моделювання в середовищі SolidWorks». Навчальний посібник. 2023. – 164 с.
Content type: Master Thesis
Koleksiyonlarda Görünür:133 — галузеве машинобудування

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
КРМ Друк.pdf4,35 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları