Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43646
Назва: Модернізація вузла замішування тістомісильної машини марки SPA 240E/HB
Інші назви: Modernization of the dough mixing unit of the dough kneading machine, model SPA 240E/HB
Автори: Друк, Тарас Павлович
Druk, T.P.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Друк Т. П. Модернізація вузла замішування тістомісильної машини марки SPA 240E/HB : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / Т. П. Друк. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 89 с.
Дата публікації: гру-2023
Дата подання: гру-2023
Дата внесення: 20-січ-2024
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Пилипець, Оксана Михайлівна
Теми: 133
галузеве машинобудування
тістомісильна машина
хліб
міцність
working body
dough mixer
bread
strength
Діапазон сторінок: 86
Короткий огляд (реферат): Автор кваліфікаційної роботи освітнього рівня «магістр» – Друк Тарас Павлович Тема кваліфікаційної роботи: Модернізація вузла замішування тістомісильної машини марки SPA 240E/HB. Кваліфікаційна робота виконана у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2023 році Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 79 сторінок (47 рисунок, 1 таблиця) та графічної частини обсягом 8 листів А1.
The project consists of calculated explanatory note by capacity of 79 pages ( 47 pictures, 1 table) and graphic part by capacity 8 sheets of paper A1 . Diploma work deals with the research and modernisation of the structure of the special working body of the SPA 240E/HB dough kneading machine. The following tasks are performed within the framework of this study: development of the structural and kinematic diagram of the machine, selection of the design of the working body for mixing the dough, calculation of the mechanical part of the machine, development of measures for operation and maintenance, creation of a three-dimensional model of the spiral working body with subsequent numerical experiments, analysis of the results obtained, as well as development of measures for labour protection and safety in emergency situations.
Опис: У даній магістерській роботі розглядаються питання дослідження та модернізації структури спеціального робочого органу тістомісильної машини SPA 240E/HB. В рамках цього дослідження виконуються такі завдання: розробка структурної та кінематичної схеми машини, вибір конструкції робочого органу для змішування тіста, проведення розрахунків механічної частини машини, розробка заходів щодо експлуатації та технічного обслуговування, створення тривимірної моделі спірального робочого органу з подальшим проведенням числових експериментів, аналіз отриманих результатів, а також розробка заходів з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях.
Зміст: Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 79 сторінок (47 рисунок, 1 таблиця) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У даній магістерській роботі розглядаються питання дослідження та модернізації структури спеціального робочого органу тістомісильної машини SPA 240E/HB.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43646
Власник авторського права: © Друк Т. П., 2023
Перелік літератури: 1. Закалов О.В. Технологічне обладнання харчових виробництв. –Тернопіль: ТДТУ, 2000. – 406 с.
2. Тримбашевський М. А. Аналіз конструктивних рішень для замішування тіста / М. А.Тримбашевський, Т. П. Друк // Збірник тез доповідей XІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С.281.
3. Полтарак М.И. и др. Технологическое оборудование предприятий хлебопекарной промышленности. Справочник. – К.: Урожай, 1989.– 200с.
4. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв/ О.Т. Лисовенко, О.А. Руденко – Грицюк, І.М. Литовченко та ін.. К.: Наукова думка. 2000. – 283 с.
5. Петько В.Ф., Гапонюк О.І, Петько Є.В., Ульяницький А.В. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв . підручник./За редакцією доктора технічних наук, професора О.І. Гапонюка — К.: Центр учбової літератури, 2007.— 432 с.
6. Інноваційний інженірінг : навч.–метод. посіб./ Паска М.З., ДрачукУ.Р., Ромашко І.С., Галух Б.І., Басараб І.М. – Львів: ЛНУВМ та БТ імені С.З. Гжицького, 2016.– 82с.
7. Ворощук В.Я., Вітенько Т.М. «Інжинирінг та 3D моделювання в середовищі SolidWorks». Навчальний посібник. 2023. – 164 с.
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КРМ Друк.pdf4,35 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора