Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43646
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПилипець, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.authorДрук, Тарас Павлович-
dc.contributor.authorDruk, T.P.-
dc.date.accessioned2024-01-20T10:19:08Z-
dc.date.available2024-01-20T10:19:08Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.date.submitted2023-12-
dc.identifier.citationДрук Т. П. Модернізація вузла замішування тістомісильної машини марки SPA 240E/HB : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / Т. П. Друк. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 89 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43646-
dc.descriptionУ даній магістерській роботі розглядаються питання дослідження та модернізації структури спеціального робочого органу тістомісильної машини SPA 240E/HB. В рамках цього дослідження виконуються такі завдання: розробка структурної та кінематичної схеми машини, вибір конструкції робочого органу для змішування тіста, проведення розрахунків механічної частини машини, розробка заходів щодо експлуатації та технічного обслуговування, створення тривимірної моделі спірального робочого органу з подальшим проведенням числових експериментів, аналіз отриманих результатів, а також розробка заходів з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях.uk_UA
dc.description.abstractАвтор кваліфікаційної роботи освітнього рівня «магістр» – Друк Тарас Павлович Тема кваліфікаційної роботи: Модернізація вузла замішування тістомісильної машини марки SPA 240E/HB. Кваліфікаційна робота виконана у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2023 році Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 79 сторінок (47 рисунок, 1 таблиця) та графічної частини обсягом 8 листів А1.uk_UA
dc.description.abstractThe project consists of calculated explanatory note by capacity of 79 pages ( 47 pictures, 1 table) and graphic part by capacity 8 sheets of paper A1 . Diploma work deals with the research and modernisation of the structure of the special working body of the SPA 240E/HB dough kneading machine. The following tasks are performed within the framework of this study: development of the structural and kinematic diagram of the machine, selection of the design of the working body for mixing the dough, calculation of the mechanical part of the machine, development of measures for operation and maintenance, creation of a three-dimensional model of the spiral working body with subsequent numerical experiments, analysis of the results obtained, as well as development of measures for labour protection and safety in emergency situations.-
dc.description.tableofcontentsСтруктура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 79 сторінок (47 рисунок, 1 таблиця) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У даній магістерській роботі розглядаються питання дослідження та модернізації структури спеціального робочого органу тістомісильної машини SPA 240E/HB.uk_UA
dc.format.extent86-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.subjectтістомісильна машинаuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectміцністьuk_UA
dc.subjectworking body-
dc.subjectdough mixer-
dc.subjectbread-
dc.subjectstrength-
dc.titleМодернізація вузла замішування тістомісильної машини марки SPA 240E/HBuk_UA
dc.title.alternativeModernization of the dough mixing unit of the dough kneading machine, model SPA 240E/HBuk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Друк Т. П., 2023uk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.relation.references1. Закалов О.В. Технологічне обладнання харчових виробництв. –Тернопіль: ТДТУ, 2000. – 406 с.uk_UA
dc.relation.references2. Тримбашевський М. А. Аналіз конструктивних рішень для замішування тіста / М. А.Тримбашевський, Т. П. Друк // Збірник тез доповідей XІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С.281.uk_UA
dc.relation.references3. Полтарак М.И. и др. Технологическое оборудование предприятий хлебопекарной промышленности. Справочник. – К.: Урожай, 1989.– 200с.uk_UA
dc.relation.references4. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв/ О.Т. Лисовенко, О.А. Руденко – Грицюк, І.М. Литовченко та ін.. К.: Наукова думка. 2000. – 283 с.uk_UA
dc.relation.references5. Петько В.Ф., Гапонюк О.І, Петько Є.В., Ульяницький А.В. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв . підручник./За редакцією доктора технічних наук, професора О.І. Гапонюка — К.: Центр учбової літератури, 2007.— 432 с.uk_UA
dc.relation.references6. Інноваційний інженірінг : навч.–метод. посіб./ Паска М.З., ДрачукУ.Р., Ромашко І.С., Галух Б.І., Басараб І.М. – Львів: ЛНУВМ та БТ імені С.З. Гжицького, 2016.– 82с.uk_UA
dc.relation.references7. Ворощук В.Я., Вітенько Т.М. «Інжинирінг та 3D моделювання в середовищі SolidWorks». Навчальний посібник. 2023. – 164 с.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КРМ Друк.pdf4,35 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора