このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42837
| タイトル: | Збагачення хліба нетрадиційною рослинною сировиною |
| その他のタイトル: | Enrichment of bread with non-traditional vegetable raw materials |
| 著者: | Кравченюк, Р. Ю. Kravcheniuk, R. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кравченюк Р. Ю. Збагачення хліба нетрадиційною рослинною сировиною / Р. Ю. Кравченюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 19. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Kravcheniuk R. (2023) Zbahachennia khliba netradytsiinoiu roslynnoiu syrovynoiu [Enrichment of bread with non-traditional vegetable raw materials]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 19 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
| Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| 発行日: | 28-9月-2023 |
| Date of entry: | 21-11月-2023 |
| 出版者: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
| UDC: | 664.6 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 19 |
| Start page: | 19 |
| End page: | 19 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42837 |
| ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| Content type: | Conference Abstract |
| 出現コレクション: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2023_Kravcheniuk_R-Enrichment_of_bread_with_19.pdf | 272,29 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| SPFSI_2023_Kravcheniuk_R-Enrichment_of_bread_with_19.djvu | 14,37 kB | DjVu | 見る/開く | |
| SPFSI_2023_Kravcheniuk_R-Enrichment_of_bread_with_19__COVER.png | 376,37 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。