Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42837
Täiskirje
| DC väli | Väärtus | Keel |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кравченюк, Р. Ю. | |
| dc.contributor.author | Kravcheniuk, R. | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
| dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:19Z | - |
| dc.date.available | 2023-11-21T09:06:19Z | - |
| dc.date.created | 2023-09-28 | |
| dc.date.issued | 2023-09-28 | |
| dc.identifier.citation | Кравченюк Р. Ю. Збагачення хліба нетрадиційною рослинною сировиною / Р. Ю. Кравченюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 19. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42837 | - |
| dc.format.extent | 19 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
| dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
| dc.title | Збагачення хліба нетрадиційною рослинною сировиною | |
| dc.title.alternative | Enrichment of bread with non-traditional vegetable raw materials | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664.6 | |
| dc.identifier.citationen | Kravcheniuk R. (2023) Zbahachennia khliba netradytsiinoiu roslynnoiu syrovynoiu [Enrichment of bread with non-traditional vegetable raw materials]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 19 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 19 | |
| dc.citation.epage | 19 | |
| dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) | |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2023_Kravcheniuk_R-Enrichment_of_bread_with_19.pdf | 272,29 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
| SPFSI_2023_Kravcheniuk_R-Enrichment_of_bread_with_19.djvu | 14,37 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
| SPFSI_2023_Kravcheniuk_R-Enrichment_of_bread_with_19__COVER.png | 376,37 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.