Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42824
| Tytuł: | Впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості |
| Inne tytuły: | Implementation of the HACCP system in food industry enterprises |
| Authors: | Коновалова, С. О. Бегайдарова, С. Ю. Konovalova, S. O. Bega`darova, S. Yu. |
| Affiliation: | Донбаська державна машинобудівна академія, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Коновалова С. О. Впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості / С. О. Коновалова, С. Ю. Бегайдарова // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 104–105. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Konovalova S. O., Bega`darova S. Yu. (2023) Vprovadzhennia systemy NASSR na pidpryiemstvakh kharchovoi promyslovosti [Implementation of the HACCP system in food industry enterprises]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 104-105 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data wydania: | 28-wrz-2023 |
| Date of entry: | 21-lis-2023 |
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
| UDC: | 664 |
| Strony: | 2 |
| Zakres stron: | 104-105 |
| Główna strona: | 104 |
| Strona końcowa: | 105 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42824 |
| ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2023_Konovalova_S_O-Implementation_of_104-105.pdf | 455,66 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPFSI_2023_Konovalova_S_O-Implementation_of_104-105.djvu | 26,77 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPFSI_2023_Konovalova_S_O-Implementation_of_104-105__COVER.png | 418,31 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi