Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42824

Tytuł: Впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості
Inne tytuły: Implementation of the HACCP system in food industry enterprises
Authors: Коновалова, С. О.
Бегайдарова, С. Ю.
Konovalova, S. O.
Bega`darova, S. Yu.
Affiliation: Донбаська державна машинобудівна академія, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Коновалова С. О. Впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості / С. О. Коновалова, С. Ю. Бегайдарова // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 104–105. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Konovalova S. O., Bega`darova S. Yu. (2023) Vprovadzhennia systemy NASSR na pidpryiemstvakh kharchovoi promyslovosti [Implementation of the HACCP system in food industry enterprises]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 104-105 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 28-wrz-2023
Date of entry: 21-lis-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664
Strony: 2
Zakres stron: 104-105
Główna strona: 104
Strona końcowa: 105
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42824
ISBN: 978-617-7875-66-5
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi