Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42824

Título : Впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості
Otros títulos : Implementation of the HACCP system in food industry enterprises
Autor : Коновалова, С. О.
Бегайдарова, С. Ю.
Konovalova, S. O.
Bega`darova, S. Yu.
Affiliation: Донбаська державна машинобудівна академія, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Коновалова С. О. Впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості / С. О. Коновалова, С. Ю. Бегайдарова // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 104–105. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Konovalova S. O., Bega`darova S. Yu. (2023) Vprovadzhennia systemy NASSR na pidpryiemstvakh kharchovoi promyslovosti [Implementation of the HACCP system in food industry enterprises]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 104-105 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Fecha de publicación : 28-sep-2023
Date of entry: 21-nov-2023
Editorial : ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664
Number of pages: 2
Page range: 104-105
Start page: 104
End page: 105
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42824
ISBN : 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Content type: Conference Abstract
Aparece en las colecciones: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.