Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42824
| Titolo: | Впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості |
| Titoli alternativi: | Implementation of the HACCP system in food industry enterprises |
| Autori: | Коновалова, С. О. Бегайдарова, С. Ю. Konovalova, S. O. Bega`darova, S. Yu. |
| Affiliation: | Донбаська державна машинобудівна академія, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Коновалова С. О. Впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості / С. О. Коновалова, С. Ю. Бегайдарова // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 104–105. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Konovalova S. O., Bega`darova S. Yu. (2023) Vprovadzhennia systemy NASSR na pidpryiemstvakh kharchovoi promyslovosti [Implementation of the HACCP system in food industry enterprises]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 104-105 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
| Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data: | 28-set-2023 |
| Date of entry: | 21-nov-2023 |
| Editore: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 104-105 |
| Start page: | 104 |
| End page: | 105 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42824 |
| ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| Content type: | Conference Abstract |
| È visualizzato nelle collezioni: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2023_Konovalova_S_O-Implementation_of_104-105.pdf | 455,66 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| SPFSI_2023_Konovalova_S_O-Implementation_of_104-105.djvu | 26,77 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| SPFSI_2023_Konovalova_S_O-Implementation_of_104-105__COVER.png | 418,31 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.