Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42816

Tytuł: Способи зберігання мяса за виробництва консервів
Inne tytuły: Methods of storing meat for canning production
Authors: Криса, П.
Кравченюк, Христина
Krysa, P.
Kravcheniuk, K.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Cytat: Криса П. Способи зберігання мяса за виробництва консервів / П. Криса, Христина Кравченюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 93. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Krysa P., Kravcheniuk K. (2023) Sposoby zberihannia miasa za vyrobnytstva konserviv [Methods of storing meat for canning production]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 93 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 28-wrz-2023
Date of entry: 21-lis-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664
Strony: 1
Zakres stron: 93
Główna strona: 93
Strona końcowa: 93
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42816
ISBN: 978-617-7875-66-5
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Кухтин М.Д. Мікробіологічні та біохімічні процеси у м’ясі яловичини за холодильного зберігання / Кухтин М.Д., Салата В.З. – Тернопіль: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023. – 305 с.
2. Salata, V., Kuhtyn, M., Semanjuk, V., & Perkij, Y. (2017). Dynamics of microflora of chilled and frosted beef during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies, 19(73), 178-182.
References: 1. Kukhtyn M.D. Mikrobiolohichni ta biokhimichni protsesy u miasi yalovychyny za kholodylnoho zberihannia, Kukhtyn M.D., Salata V.Z, Ternopil: Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, 2023, 305 p.
2. Salata, V., Kuhtyn, M., Semanjuk, V., & Perkij, Y. (2017). Dynamics of microflora of chilled and frosted beef during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies, 19(73), 178-182.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi