Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42816

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКриса, П.
dc.contributor.authorКравченюк, Христина
dc.contributor.authorKrysa, P.
dc.contributor.authorKravcheniuk, K.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:17Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:17Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationКриса П. Способи зберігання мяса за виробництва консервів / П. Криса, Христина Кравченюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 93. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42816-
dc.format.extent93
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.titleСпособи зберігання мяса за виробництва консервів
dc.title.alternativeMethods of storing meat for canning production
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Кухтин М.Д. Мікробіологічні та біохімічні процеси у м’ясі яловичини за холодильного зберігання / Кухтин М.Д., Салата В.З. – Тернопіль: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023. – 305 с.
dc.relation.references2. Salata, V., Kuhtyn, M., Semanjuk, V., & Perkij, Y. (2017). Dynamics of microflora of chilled and frosted beef during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies, 19(73), 178-182.
dc.relation.referencesen1. Kukhtyn M.D. Mikrobiolohichni ta biokhimichni protsesy u miasi yalovychyny za kholodylnoho zberihannia, Kukhtyn M.D., Salata V.Z, Ternopil: Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, 2023, 305 p.
dc.relation.referencesen2. Salata, V., Kuhtyn, M., Semanjuk, V., & Perkij, Y. (2017). Dynamics of microflora of chilled and frosted beef during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies, 19(73), 178-182.
dc.identifier.citationenKrysa P., Kravcheniuk K. (2023) Sposoby zberihannia miasa za vyrobnytstva konserviv [Methods of storing meat for canning production]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 93 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage93
dc.citation.epage93
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.