Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42816
| Titolo: | Способи зберігання мяса за виробництва консервів |
| Titoli alternativi: | Methods of storing meat for canning production |
| Autori: | Криса, П. Кравченюк, Христина Krysa, P. Kravcheniuk, K. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Криса П. Способи зберігання мяса за виробництва консервів / П. Криса, Христина Кравченюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 93. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Krysa P., Kravcheniuk K. (2023) Sposoby zberihannia miasa za vyrobnytstva konserviv [Methods of storing meat for canning production]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 93 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
| Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data: | 28-set-2023 |
| Date of entry: | 21-nov-2023 |
| Editore: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 93 |
| Start page: | 93 |
| End page: | 93 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42816 |
| ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| References (Ukraine): | 1. Кухтин М.Д. Мікробіологічні та біохімічні процеси у м’ясі яловичини за холодильного зберігання / Кухтин М.Д., Салата В.З. – Тернопіль: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023. – 305 с. 2. Salata, V., Kuhtyn, M., Semanjuk, V., & Perkij, Y. (2017). Dynamics of microflora of chilled and frosted beef during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies, 19(73), 178-182. |
| References (International): | 1. Kukhtyn M.D. Mikrobiolohichni ta biokhimichni protsesy u miasi yalovychyny za kholodylnoho zberihannia, Kukhtyn M.D., Salata V.Z, Ternopil: Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, 2023, 305 p. 2. Salata, V., Kuhtyn, M., Semanjuk, V., & Perkij, Y. (2017). Dynamics of microflora of chilled and frosted beef during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies, 19(73), 178-182. |
| Content type: | Conference Abstract |
| È visualizzato nelle collezioni: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2023_Krysa_P-Methods_of_storing_meat_for_canning_93.pdf | 273,74 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| SPFSI_2023_Krysa_P-Methods_of_storing_meat_for_canning_93.djvu | 19,76 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| SPFSI_2023_Krysa_P-Methods_of_storing_meat_for_canning_93__COVER.png | 475 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.