Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42809
Назва: | Характеристика йошти як наповнювача для кисломолочних продуктів |
Інші назви: | Characteristics of fruits as a filler for dairy products |
Автори: | Коковський, О. В. Kokovsky, O. V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Коковський О. В. Характеристика йошти як наповнювача для кисломолочних продуктів / О. В. Коковський // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 84. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Kokovsky O. V. (2023) Kharakterystyka yoshty yak napovniuvacha dlia kyslomolochnykh produktiv [Characteristics of fruits as a filler for dairy products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 84 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 664 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 84 |
Початкова сторінка: | 84 |
Кінцева сторінка: | 84 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42809 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Перелік літератури: | 1. Бергілевич, О. М., Касянчук, В. В., Власенко, І. Г., & Кухтін, М. Д. (2010). Мікробіологія молока і молочних продуктів. Суми: Університетська книга. – 320 с. 2. Зубар Н. М. Основи фізфології та гігієни харчування: підручник, К.: Центр учбової літератури, 2010. 336 с. 3. Kukhtyn, M., Vichko, O., Berhilevych, O., Horyuk, Y., & Horyuk, V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. |
References: | 1. Berhilevych, O. M., Kasianchuk, V. V., Vlasenko, I. H., & Kukhtin, M. D. (2010). Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv. Sumy: Universytetska knyha, 320 p. 2. Zubar N. M. Osnovy fizfolohii ta hihiieny kharchuvannia: pidruchnyk, K., Centre of Educational Literature, 2010. 336 p. 3. Kukhtyn, M., Vichko, O., Berhilevych, O., Horyuk, Y., & Horyuk, V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Kokovsky_O_V-Characteristics_of_fruits_84.pdf | 273,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Kokovsky_O_V-Characteristics_of_fruits_84.djvu | 20,4 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Kokovsky_O_V-Characteristics_of_fruits_84__COVER.png | 469,45 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.