Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42809
Affichage complet
| Élément Dublin Core | Valeur | Langue |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Коковський, О. В. | |
| dc.contributor.author | Kokovsky, O. V. | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
| dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:17Z | - |
| dc.date.available | 2023-11-21T09:06:17Z | - |
| dc.date.created | 2023-09-28 | |
| dc.date.issued | 2023-09-28 | |
| dc.identifier.citation | Коковський О. В. Характеристика йошти як наповнювача для кисломолочних продуктів / О. В. Коковський // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 84. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42809 | - |
| dc.format.extent | 84 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
| dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
| dc.title | Характеристика йошти як наповнювача для кисломолочних продуктів | |
| dc.title.alternative | Characteristics of fruits as a filler for dairy products | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664 | |
| dc.relation.references | 1. Бергілевич, О. М., Касянчук, В. В., Власенко, І. Г., & Кухтін, М. Д. (2010). Мікробіологія молока і молочних продуктів. Суми: Університетська книга. – 320 с. | |
| dc.relation.references | 2. Зубар Н. М. Основи фізфології та гігієни харчування: підручник, К.: Центр учбової літератури, 2010. 336 с. | |
| dc.relation.references | 3. Kukhtyn, M., Vichko, O., Berhilevych, O., Horyuk, Y., & Horyuk, V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. | |
| dc.relation.referencesen | 1. Berhilevych, O. M., Kasianchuk, V. V., Vlasenko, I. H., & Kukhtin, M. D. (2010). Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv. Sumy: Universytetska knyha, 320 p. | |
| dc.relation.referencesen | 2. Zubar N. M. Osnovy fizfolohii ta hihiieny kharchuvannia: pidruchnyk, K., Centre of Educational Literature, 2010. 336 p. | |
| dc.relation.referencesen | 3. Kukhtyn, M., Vichko, O., Berhilevych, O., Horyuk, Y., & Horyuk, V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. | |
| dc.identifier.citationen | Kokovsky O. V. (2023) Kharakterystyka yoshty yak napovniuvacha dlia kyslomolochnykh produktiv [Characteristics of fruits as a filler for dairy products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 84 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 84 | |
| dc.citation.epage | 84 | |
| dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Collection(s) : | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) | |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2023_Kokovsky_O_V-Characteristics_of_fruits_84.pdf | 273,75 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| SPFSI_2023_Kokovsky_O_V-Characteristics_of_fruits_84.djvu | 20,4 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| SPFSI_2023_Kokovsky_O_V-Characteristics_of_fruits_84__COVER.png | 469,45 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.