Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42803
Tytuł: | Користь та небезпека снеків |
Inne tytuły: | The benefits and dangers of snacks |
Authors: | Дегтярьова, Д. Е. Денисенко, А. В. Санталова, Г. О. Dehtiarova, D. E. Denysenko, A. V. Santalova, H. O. |
Akcesoria: | Донбаська державна машинобудівна академія, Україна |
Cytat: | Дегтярьова Д. Е. Користь та небезпека снеків / Д. Е. Дегтярьова, А. В. Денисенко, Г. О. Санталова // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 78. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Dehtiarova D. E., Denysenko A. V., Santalova H. O. (2023) Koryst ta nebezpeka snekiv [The benefits and dangers of snacks]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 78 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 28-wrz-2023 |
Date of entry: | 21-lis-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 664.6 664.8/.9 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 78 |
Główna strona: | 78 |
Strona końcowa: | 78 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42803 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Ластухін Ю.О. Харчові добавки. Е-коди. Будова. Одержання. Властивості. / Ю.О. Ластухін. − Львів: Центр Європи. − 2009. − 836 с. |
References: | 1. Lastukhin Yu.O. Kharchovi dobavky. E-kody. Budova. Oderzhannia. Vlastyvosti., Yu.O. Lastukhin. − Lviv: Tsentr Yevropy. − 2009. − 836 p. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Dehtiarova_D_E-The_benefits_and_dangers_78.pdf | 274,4 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Dehtiarova_D_E-The_benefits_and_dangers_78.djvu | 18,73 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Dehtiarova_D_E-The_benefits_and_dangers_78__COVER.png | 467,73 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi