Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42803

Tytuł: Користь та небезпека снеків
Inne tytuły: The benefits and dangers of snacks
Authors: Дегтярьова, Д. Е.
Денисенко, А. В.
Санталова, Г. О.
Dehtiarova, D. E.
Denysenko, A. V.
Santalova, H. O.
Akcesoria: Донбаська державна машинобудівна академія, Україна
Cytat: Дегтярьова Д. Е. Користь та небезпека снеків / Д. Е. Дегтярьова, А. В. Денисенко, Г. О. Санталова // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 78. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Dehtiarova D. E., Denysenko A. V., Santalova H. O. (2023) Koryst ta nebezpeka snekiv [The benefits and dangers of snacks]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 78 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 28-wrz-2023
Date of entry: 21-lis-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664.6
664.8/.9
Strony: 1
Zakres stron: 78
Główna strona: 78
Strona końcowa: 78
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42803
ISBN: 978-617-7875-66-5
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Ластухін Ю.О. Харчові добавки. Е-коди. Будова. Одержання. Властивості. / Ю.О. Ластухін. − Львів: Центр Європи. − 2009. − 836 с.
References: 1. Lastukhin Yu.O. Kharchovi dobavky. E-kody. Budova. Oderzhannia. Vlastyvosti., Yu.O. Lastukhin. − Lviv: Tsentr Yevropy. − 2009. − 836 p.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi