Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42803
Назва: | Користь та небезпека снеків |
Інші назви: | The benefits and dangers of snacks |
Автори: | Дегтярьова, Д. Е. Денисенко, А. В. Санталова, Г. О. Dehtiarova, D. E. Denysenko, A. V. Santalova, H. O. |
Приналежність: | Донбаська державна машинобудівна академія, Україна |
Бібліографічний опис: | Дегтярьова Д. Е. Користь та небезпека снеків / Д. Е. Дегтярьова, А. В. Денисенко, Г. О. Санталова // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 78. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Dehtiarova D. E., Denysenko A. V., Santalova H. O. (2023) Koryst ta nebezpeka snekiv [The benefits and dangers of snacks]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 78 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 664.6 664.8/.9 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 78 |
Початкова сторінка: | 78 |
Кінцева сторінка: | 78 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42803 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Перелік літератури: | 1. Ластухін Ю.О. Харчові добавки. Е-коди. Будова. Одержання. Властивості. / Ю.О. Ластухін. − Львів: Центр Європи. − 2009. − 836 с. |
References: | 1. Lastukhin Yu.O. Kharchovi dobavky. E-kody. Budova. Oderzhannia. Vlastyvosti., Yu.O. Lastukhin. − Lviv: Tsentr Yevropy. − 2009. − 836 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Dehtiarova_D_E-The_benefits_and_dangers_78.pdf | 274,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Dehtiarova_D_E-The_benefits_and_dangers_78.djvu | 18,73 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Dehtiarova_D_E-The_benefits_and_dangers_78__COVER.png | 467,73 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.