Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42803

Назва: Користь та небезпека снеків
Інші назви: The benefits and dangers of snacks
Автори: Дегтярьова, Д. Е.
Денисенко, А. В.
Санталова, Г. О.
Dehtiarova, D. E.
Denysenko, A. V.
Santalova, H. O.
Приналежність: Донбаська державна машинобудівна академія, Україна
Бібліографічний опис: Дегтярьова Д. Е. Користь та небезпека снеків / Д. Е. Дегтярьова, А. В. Денисенко, Г. О. Санталова // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 78. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Dehtiarova D. E., Denysenko A. V., Santalova H. O. (2023) Koryst ta nebezpeka snekiv [The benefits and dangers of snacks]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 78 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 664.6
664.8/.9
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 78
Початкова сторінка: 78
Кінцева сторінка: 78
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42803
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Перелік літератури: 1. Ластухін Ю.О. Харчові добавки. Е-коди. Будова. Одержання. Властивості. / Ю.О. Ластухін. − Львів: Центр Європи. − 2009. − 836 с.
References: 1. Lastukhin Yu.O. Kharchovi dobavky. E-kody. Budova. Oderzhannia. Vlastyvosti., Yu.O. Lastukhin. − Lviv: Tsentr Yevropy. − 2009. − 836 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.