Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42803

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДегтярьова, Д. Е.
dc.contributor.authorДенисенко, А. В.
dc.contributor.authorСанталова, Г. О.
dc.contributor.authorDehtiarova, D. E.
dc.contributor.authorDenysenko, A. V.
dc.contributor.authorSantalova, H. O.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:16Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:16Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationДегтярьова Д. Е. Користь та небезпека снеків / Д. Е. Дегтярьова, А. В. Денисенко, Г. О. Санталова // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 78. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42803-
dc.format.extent78
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.titleКористь та небезпека снеків
dc.title.alternativeThe benefits and dangers of snacks
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.6
dc.subject.udc664.8/.9
dc.relation.references1. Ластухін Ю.О. Харчові добавки. Е-коди. Будова. Одержання. Властивості. / Ю.О. Ластухін. − Львів: Центр Європи. − 2009. − 836 с.
dc.relation.referencesen1. Lastukhin Yu.O. Kharchovi dobavky. E-kody. Budova. Oderzhannia. Vlastyvosti., Yu.O. Lastukhin. − Lviv: Tsentr Yevropy. − 2009. − 836 p.
dc.identifier.citationenDehtiarova D. E., Denysenko A. V., Santalova H. O. (2023) Koryst ta nebezpeka snekiv [The benefits and dangers of snacks]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 78 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationДонбаська державна машинобудівна академія, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage78
dc.citation.epage78
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.