Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42784

Tytuł: Імбир в технології виробництва хлібобулочних виробів
Inne tytuły: Ginger in bakery production technology
Authors: Надюк, Р. О.
Кравченюк, Христина Юріївна
Лісовська, Тетяна Олегівна
Nadiuk, R.
Kravcheniuk, K.
Lisovska, T.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Cytat: Надюк Р. О. Імбир в технології виробництва хлібобулочних виробів / Р. О. Надюк, Христина Юріївна Кравченюк, Тетяна Олегівна Лісовська // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 44. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Nadiuk R., Kravcheniuk K., Lisovska T. (2023) Imbyr v tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv [Ginger in bakery production technology]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 44 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 28-wrz-2023
Date of entry: 21-lis-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664.6
Strony: 1
Zakres stron: 44
Główna strona: 44
Strona końcowa: 44
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42784
ISBN: 978-617-7875-66-5
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi