Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42784
Tytuł: | Імбир в технології виробництва хлібобулочних виробів |
Inne tytuły: | Ginger in bakery production technology |
Authors: | Надюк, Р. О. Кравченюк, Христина Юріївна Лісовська, Тетяна Олегівна Nadiuk, R. Kravcheniuk, K. Lisovska, T. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Надюк Р. О. Імбир в технології виробництва хлібобулочних виробів / Р. О. Надюк, Христина Юріївна Кравченюк, Тетяна Олегівна Лісовська // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 44. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Nadiuk R., Kravcheniuk K., Lisovska T. (2023) Imbyr v tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv [Ginger in bakery production technology]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 44 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 28-wrz-2023 |
Date of entry: | 21-lis-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 664.6 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 44 |
Główna strona: | 44 |
Strona końcowa: | 44 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42784 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Nadiuk_R-Ginger_in_bakery_production_technology_44.pdf | 274,87 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Nadiuk_R-Ginger_in_bakery_production_technology_44.djvu | 18,47 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Nadiuk_R-Ginger_in_bakery_production_technology_44__COVER.png | 414,93 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi