Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42784

Metadatuen erregistro osatua
DC eremuaBalioaHizkuntza
dc.contributor.authorНадюк, Р. О.
dc.contributor.authorКравченюк, Христина Юріївна
dc.contributor.authorЛісовська, Тетяна Олегівна
dc.contributor.authorNadiuk, R.
dc.contributor.authorKravcheniuk, K.
dc.contributor.authorLisovska, T.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:14Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:14Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationНадюк Р. О. Імбир в технології виробництва хлібобулочних виробів / Р. О. Надюк, Христина Юріївна Кравченюк, Тетяна Олегівна Лісовська // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 44. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42784-
dc.format.extent44
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.titleІмбир в технології виробництва хлібобулочних виробів
dc.title.alternativeGinger in bakery production technology
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.6
dc.identifier.citationenNadiuk R., Kravcheniuk K., Lisovska T. (2023) Imbyr v tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv [Ginger in bakery production technology]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 44 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage44
dc.citation.epage44
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Bildumetan azaltzen da:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.