Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42784
Заглавие: | Імбир в технології виробництва хлібобулочних виробів |
Други Заглавия: | Ginger in bakery production technology |
Автори: | Надюк, Р. О. Кравченюк, Христина Юріївна Лісовська, Тетяна Олегівна Nadiuk, R. Kravcheniuk, K. Lisovska, T. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Надюк Р. О. Імбир в технології виробництва хлібобулочних виробів / Р. О. Надюк, Христина Юріївна Кравченюк, Тетяна Олегівна Лісовська // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 44. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Nadiuk R., Kravcheniuk K., Lisovska T. (2023) Imbyr v tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv [Ginger in bakery production technology]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 44 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата на Публикуване: | 28-Сеп-2023 |
Date of entry: | 21-Ное-2023 |
Издател: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 664.6 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 44 |
Start page: | 44 |
End page: | 44 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42784 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Nadiuk_R-Ginger_in_bakery_production_technology_44.pdf | 274,87 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
SPFSI_2023_Nadiuk_R-Ginger_in_bakery_production_technology_44.djvu | 18,47 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
SPFSI_2023_Nadiuk_R-Ginger_in_bakery_production_technology_44__COVER.png | 414,93 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.