Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42780

Tytuł: Фортифікація борошна
Inne tytuły: Flour fortification
Authors: Лялик, А. Т.
Божик, Л. І.
Lialyk, A.
Bozhyk, L.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Лялик А. Т. Фортифікація борошна / А. Т. Лялик, Л. І. Божик // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 38–39. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Lialyk A., Bozhyk L. (2023) Fortyfikatsiia boroshna [Flour fortification]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 38-39 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 28-wrz-2023
Date of entry: 21-lis-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664.664
Strony: 2
Zakres stron: 38-39
Główna strona: 38
Strona końcowa: 39
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42780
ISBN: 978-617-7875-66-5
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Związane URL literatura: https://broshniv.info/pro-fortyfikacziyu-boroshna/
https://journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/15648265100311S106
Wykaz piśmiennictwa: 1. 1. Щодо проекту Закону України «Про фортифікацію борошна»: Висновок Комітеу з питань інтеграції України до Європейського Союзу (р.№ 5657 від 14.06.2021). С. 3.
2. «Про фортифікацію борошна» Брошнів-Осадська ТГ URL: https://broshniv.info/pro-fortyfikacziyu-boroshna/ (дата звернення: 20.09.2023) Kenneth H. Brown, K. Michael Hambidge, Peter Ranum, and the Zinc Fortification Working Group, Zinc fortification of cereal flours: Current recommendations and research needs, Food and Nutrition Bulletin, vol. 31, no. 1 2010, The United Nations University. URL: https://journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/15648265100311S106
References: 1. 1. Shchodo proektu Zakonu Ukrainy "Pro fortyfikatsiiu boroshna": Vysnovok Komiteu z pytan intehratsii Ukrainy do Yevropeiskoho Soiuzu (r.No 5657 vid 14.06.2021). P. 3.
2. "Pro fortyfikatsiiu boroshna" Broshniv-Osadska TH URL: https://broshniv.info/pro-fortyfikacziyu-boroshna/ (Date of appeal: 20.09.2023) Kenneth H. Brown, K. Michael Hambidge, Peter Ranum, and the Zinc Fortification Working Group, Zinc fortification of cereal flours: Current recommendations and research needs, Food and Nutrition Bulletin, vol. 31, no. 1 2010, The United Nations University. URL: https://journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/15648265100311S106
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi