Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42780

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛялик, А. Т.
dc.contributor.authorБожик, Л. І.
dc.contributor.authorLialyk, A.
dc.contributor.authorBozhyk, L.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:13Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:13Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationЛялик А. Т. Фортифікація борошна / А. Т. Лялик, Л. І. Божик // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 38–39. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42780-
dc.format.extent38-39
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.relation.urihttps://broshniv.info/pro-fortyfikacziyu-boroshna/
dc.relation.urihttps://journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/15648265100311S106
dc.titleФортифікація борошна
dc.title.alternativeFlour fortification
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.664
dc.relation.references1. 1. Щодо проекту Закону України «Про фортифікацію борошна»: Висновок Комітеу з питань інтеграції України до Європейського Союзу (р.№ 5657 від 14.06.2021). С. 3.
dc.relation.references2. «Про фортифікацію борошна» Брошнів-Осадська ТГ URL: https://broshniv.info/pro-fortyfikacziyu-boroshna/ (дата звернення: 20.09.2023) Kenneth H. Brown, K. Michael Hambidge, Peter Ranum, and the Zinc Fortification Working Group, Zinc fortification of cereal flours: Current recommendations and research needs, Food and Nutrition Bulletin, vol. 31, no. 1 2010, The United Nations University. URL: https://journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/15648265100311S106
dc.relation.referencesen1. 1. Shchodo proektu Zakonu Ukrainy "Pro fortyfikatsiiu boroshna": Vysnovok Komiteu z pytan intehratsii Ukrainy do Yevropeiskoho Soiuzu (r.No 5657 vid 14.06.2021). P. 3.
dc.relation.referencesen2. "Pro fortyfikatsiiu boroshna" Broshniv-Osadska TH URL: https://broshniv.info/pro-fortyfikacziyu-boroshna/ (Date of appeal: 20.09.2023) Kenneth H. Brown, K. Michael Hambidge, Peter Ranum, and the Zinc Fortification Working Group, Zinc fortification of cereal flours: Current recommendations and research needs, Food and Nutrition Bulletin, vol. 31, no. 1 2010, The United Nations University. URL: https://journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/15648265100311S106
dc.identifier.citationenLialyk A., Bozhyk L. (2023) Fortyfikatsiia boroshna [Flour fortification]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 38-39 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage38
dc.citation.epage39
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.