Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42780
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лялик, А. Т. | |
dc.contributor.author | Божик, Л. І. | |
dc.contributor.author | Lialyk, A. | |
dc.contributor.author | Bozhyk, L. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:13Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:13Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Лялик А. Т. Фортифікація борошна / А. Т. Лялик, Л. І. Божик // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 38–39. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42780 | - |
dc.format.extent | 38-39 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.relation.uri | https://broshniv.info/pro-fortyfikacziyu-boroshna/ | |
dc.relation.uri | https://journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/15648265100311S106 | |
dc.title | Фортифікація борошна | |
dc.title.alternative | Flour fortification | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.664 | |
dc.relation.references | 1. 1. Щодо проекту Закону України «Про фортифікацію борошна»: Висновок Комітеу з питань інтеграції України до Європейського Союзу (р.№ 5657 від 14.06.2021). С. 3. | |
dc.relation.references | 2. «Про фортифікацію борошна» Брошнів-Осадська ТГ URL: https://broshniv.info/pro-fortyfikacziyu-boroshna/ (дата звернення: 20.09.2023) Kenneth H. Brown, K. Michael Hambidge, Peter Ranum, and the Zinc Fortification Working Group, Zinc fortification of cereal flours: Current recommendations and research needs, Food and Nutrition Bulletin, vol. 31, no. 1 2010, The United Nations University. URL: https://journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/15648265100311S106 | |
dc.relation.referencesen | 1. 1. Shchodo proektu Zakonu Ukrainy "Pro fortyfikatsiiu boroshna": Vysnovok Komiteu z pytan intehratsii Ukrainy do Yevropeiskoho Soiuzu (r.No 5657 vid 14.06.2021). P. 3. | |
dc.relation.referencesen | 2. "Pro fortyfikatsiiu boroshna" Broshniv-Osadska TH URL: https://broshniv.info/pro-fortyfikacziyu-boroshna/ (Date of appeal: 20.09.2023) Kenneth H. Brown, K. Michael Hambidge, Peter Ranum, and the Zinc Fortification Working Group, Zinc fortification of cereal flours: Current recommendations and research needs, Food and Nutrition Bulletin, vol. 31, no. 1 2010, The United Nations University. URL: https://journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/15648265100311S106 | |
dc.identifier.citationen | Lialyk A., Bozhyk L. (2023) Fortyfikatsiia boroshna [Flour fortification]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 38-39 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 38 | |
dc.citation.epage | 39 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Lialyk_A-Flour_fortification_38-39.pdf | 485,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Lialyk_A-Flour_fortification_38-39.djvu | 30,62 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Lialyk_A-Flour_fortification_38-39__COVER.png | 460,82 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.