Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42780
Titolo: | Фортифікація борошна |
Titoli alternativi: | Flour fortification |
Autori: | Лялик, А. Т. Божик, Л. І. Lialyk, A. Bozhyk, L. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Лялик А. Т. Фортифікація борошна / А. Т. Лялик, Л. І. Божик // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 38–39. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Lialyk A., Bozhyk L. (2023) Fortyfikatsiia boroshna [Flour fortification]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 38-39 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data: | 28-set-2023 |
Date of entry: | 21-nov-2023 |
Editore: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 664.664 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 38-39 |
Start page: | 38 |
End page: | 39 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42780 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
URL for reference material: | https://broshniv.info/pro-fortyfikacziyu-boroshna/ https://journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/15648265100311S106 |
References (Ukraine): | 1. 1. Щодо проекту Закону України «Про фортифікацію борошна»: Висновок Комітеу з питань інтеграції України до Європейського Союзу (р.№ 5657 від 14.06.2021). С. 3. 2. «Про фортифікацію борошна» Брошнів-Осадська ТГ URL: https://broshniv.info/pro-fortyfikacziyu-boroshna/ (дата звернення: 20.09.2023) Kenneth H. Brown, K. Michael Hambidge, Peter Ranum, and the Zinc Fortification Working Group, Zinc fortification of cereal flours: Current recommendations and research needs, Food and Nutrition Bulletin, vol. 31, no. 1 2010, The United Nations University. URL: https://journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/15648265100311S106 |
References (International): | 1. 1. Shchodo proektu Zakonu Ukrainy "Pro fortyfikatsiiu boroshna": Vysnovok Komiteu z pytan intehratsii Ukrainy do Yevropeiskoho Soiuzu (r.No 5657 vid 14.06.2021). P. 3. 2. "Pro fortyfikatsiiu boroshna" Broshniv-Osadska TH URL: https://broshniv.info/pro-fortyfikacziyu-boroshna/ (Date of appeal: 20.09.2023) Kenneth H. Brown, K. Michael Hambidge, Peter Ranum, and the Zinc Fortification Working Group, Zinc fortification of cereal flours: Current recommendations and research needs, Food and Nutrition Bulletin, vol. 31, no. 1 2010, The United Nations University. URL: https://journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/15648265100311S106 |
Content type: | Conference Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Lialyk_A-Flour_fortification_38-39.pdf | 485,31 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
SPFSI_2023_Lialyk_A-Flour_fortification_38-39.djvu | 30,62 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
SPFSI_2023_Lialyk_A-Flour_fortification_38-39__COVER.png | 460,82 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.