Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42774

Titulua: Оцінка заквасочних мікроорганізмів для житнього хліба
Beste titulu batzuk: Evaluation of fermenting microorganisms for rye bread
Egilea: Гудь, В. І.
Вічко, Олена Іванівна
Hud, P. I.
Vichko, O. I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Гудь В. І. Оцінка заквасочних мікроорганізмів для житнього хліба / В. І. Гудь, Олена Іванівна Вічко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 32. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Hud P. I., Vichko O. I. (2023) Otsinka zakvasochnykh mikroorhanizmiv dlia zhytnoho khliba [Evaluation of fermenting microorganisms for rye bread]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 32 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Gordailuaren-data: 28-Sep-2023
Date of entry: 21-Nov-2023
Argitalpen: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 32
Start page: 32
End page: 32
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42774
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Бергілевич ОМ, Касянчук ВВ, Власенко ІГ, Кухтін МД. Мікробіологія молока і молочних продуктів. Суми: Університетська книга. 2010. – 205 с
2. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7.
3. Кухтин, М. Д. (2008). Мікробіологічні нормативи ефективності технологій одержання молока сирого екстра-ґатунку. Ветеринарна медицина України, 2, 45-46.
References (International): 1. Berhilevych OM, Kasianchuk VV, Vlasenko IH, Kukhtin MD. Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv. Sumy: Universytetska knyha. 2010, 205 s
2. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7.
3. Kukhtyn, M. D. (2008). Mikrobiolohichni normatyvy efektyvnosti tekhnolohii oderzhannia moloka syroho ekstra-gatunku. Veterynarna medytsyna Ukrainy, 2, 45-46.
Content type: Conference Abstract
Bildumetan azaltzen da:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.