このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42774

完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorГудь, В. І.
dc.contributor.authorВічко, Олена Іванівна
dc.contributor.authorHud, P. I.
dc.contributor.authorVichko, O. I.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:13Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:13Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationГудь В. І. Оцінка заквасочних мікроорганізмів для житнього хліба / В. І. Гудь, Олена Іванівна Вічко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 32. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42774-
dc.format.extent32
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.titleОцінка заквасочних мікроорганізмів для житнього хліба
dc.title.alternativeEvaluation of fermenting microorganisms for rye bread
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Бергілевич ОМ, Касянчук ВВ, Власенко ІГ, Кухтін МД. Мікробіологія молока і молочних продуктів. Суми: Університетська книга. 2010. – 205 с
dc.relation.references2. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7.
dc.relation.references3. Кухтин, М. Д. (2008). Мікробіологічні нормативи ефективності технологій одержання молока сирого екстра-ґатунку. Ветеринарна медицина України, 2, 45-46.
dc.relation.referencesen1. Berhilevych OM, Kasianchuk VV, Vlasenko IH, Kukhtin MD. Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv. Sumy: Universytetska knyha. 2010, 205 s
dc.relation.referencesen2. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7.
dc.relation.referencesen3. Kukhtyn, M. D. (2008). Mikrobiolohichni normatyvy efektyvnosti tekhnolohii oderzhannia moloka syroho ekstra-gatunku. Veterynarna medytsyna Ukrainy, 2, 45-46.
dc.identifier.citationenHud P. I., Vichko O. I. (2023) Otsinka zakvasochnykh mikroorhanizmiv dlia zhytnoho khliba [Evaluation of fermenting microorganisms for rye bread]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 32 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage32
dc.citation.epage32
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
出現コレクション:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。