Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42769

Tytuł: Аналітичний і експрес-електрофорез казеїнів
Inne tytuły: Analytical and express-electrophoresis of caseins
Authors: Юкало, Володимир Глібович
Сторож, Людмила Анатоліївна
Бакалець, О. І.
Цибіна, О. А.
Yukalo, V.
Storozh, L.
Bakalets, O.
Tsybina, O.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Аналітичний і експрес-електрофорез казеїнів / Володимир Глібович Юкало, Людмила Анатоліївна Сторож, О. І. Бакалець, О. А. Цибіна // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 24. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Yukalo V., Storozh L., Bakalets O., Tsybina O. (2023) Analitychnyi i ekspres-elektroforez kazeiniv [Analytical and express-electrophoresis of caseins]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 24 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 28-wrz-2023
Date of entry: 21-lis-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 577.112.083
Strony: 1
Zakres stron: 24
Główna strona: 24
Strona końcowa: 24
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42769
ISBN: 978-617-7875-66-5
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Fox P. F., Uniacke-Lowe T., McSweeney P. L. H., O’Mahony J. A. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon). New York : Springer, 2015. 585 p.
2. Holt C., Carver J. A., Ecroyd H., Thorn D. C. Invited review: Caseins and the casein micelle: their biological functions, structures, and behavior in foods. Journal of Dairy Science. 2013. V. 96, № 10. P. 6127–6146.
3. Юкало В. Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія. Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 372 с.
4. Farrell H. M., Jimenez-Flores R., Bleck G. T., Brown E. M., Butler J. E., Creamer L. K., Hicks C. L., Hollar C. M., Ng-Kwai-Hang K. F., Swaisgood H. E. Nomenclature of the proteins of cows’ milk sixth revision. Journal of Dairy Science. 2004. Vol. 87, № 6. P. 1641–1674.
5. Юкало В.Г., Крупа О. М. Сторож Л.А. Експрес-аналіз казеїнів коров’ячого молока. Наукові праці НУХТ. Т. 28, № 5. С. 127–135.
References: 1. Fox P. F., Uniacke-Lowe T., McSweeney P. L. H., O’Mahony J. A. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon). New York : Springer, 2015. 585 p.
2. Holt C., Carver J. A., Ecroyd H., Thorn D. C. Invited review: Caseins and the casein micelle: their biological functions, structures, and behavior in foods. Journal of Dairy Science. 2013. V. 96, No 10. P. 6127–6146.
3. Yukalo V. H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph. Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021. 372 p.
4. Farrell H. M., Jimenez-Flores R., Bleck G. T., Brown E. M., Butler J. E., Creamer L. K., Hicks C. L., Hollar C. M., Ng-Kwai-Hang K. F., Swaisgood H. E. Nomenclature of the proteins of cows’ milk sixth revision. Journal of Dairy Science. 2004. Vol. 87, No 6. P. 1641–1674.
5. Yukalo V.H., Krupa O. M. Storozh L.A. Ekspres-analiz kazeiniv koroviachoho moloka. Naukovi pratsi NUKhT. V. 28, No 5. P. 127–135.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi