Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42769
Назва: | Аналітичний і експрес-електрофорез казеїнів |
Інші назви: | Analytical and express-electrophoresis of caseins |
Автори: | Юкало, Володимир Глібович Сторож, Людмила Анатоліївна Бакалець, О. І. Цибіна, О. А. Yukalo, V. Storozh, L. Bakalets, O. Tsybina, O. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Аналітичний і експрес-електрофорез казеїнів / Володимир Глібович Юкало, Людмила Анатоліївна Сторож, О. І. Бакалець, О. А. Цибіна // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 24. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Yukalo V., Storozh L., Bakalets O., Tsybina O. (2023) Analitychnyi i ekspres-elektroforez kazeiniv [Analytical and express-electrophoresis of caseins]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 24 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 577.112.083 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 24 |
Початкова сторінка: | 24 |
Кінцева сторінка: | 24 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42769 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Перелік літератури: | 1. Fox P. F., Uniacke-Lowe T., McSweeney P. L. H., O’Mahony J. A. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon). New York : Springer, 2015. 585 p. 2. Holt C., Carver J. A., Ecroyd H., Thorn D. C. Invited review: Caseins and the casein micelle: their biological functions, structures, and behavior in foods. Journal of Dairy Science. 2013. V. 96, № 10. P. 6127–6146. 3. Юкало В. Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія. Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 372 с. 4. Farrell H. M., Jimenez-Flores R., Bleck G. T., Brown E. M., Butler J. E., Creamer L. K., Hicks C. L., Hollar C. M., Ng-Kwai-Hang K. F., Swaisgood H. E. Nomenclature of the proteins of cows’ milk sixth revision. Journal of Dairy Science. 2004. Vol. 87, № 6. P. 1641–1674. 5. Юкало В.Г., Крупа О. М. Сторож Л.А. Експрес-аналіз казеїнів коров’ячого молока. Наукові праці НУХТ. Т. 28, № 5. С. 127–135. |
References: | 1. Fox P. F., Uniacke-Lowe T., McSweeney P. L. H., O’Mahony J. A. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon). New York : Springer, 2015. 585 p. 2. Holt C., Carver J. A., Ecroyd H., Thorn D. C. Invited review: Caseins and the casein micelle: their biological functions, structures, and behavior in foods. Journal of Dairy Science. 2013. V. 96, No 10. P. 6127–6146. 3. Yukalo V. H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph. Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021. 372 p. 4. Farrell H. M., Jimenez-Flores R., Bleck G. T., Brown E. M., Butler J. E., Creamer L. K., Hicks C. L., Hollar C. M., Ng-Kwai-Hang K. F., Swaisgood H. E. Nomenclature of the proteins of cows’ milk sixth revision. Journal of Dairy Science. 2004. Vol. 87, No 6. P. 1641–1674. 5. Yukalo V.H., Krupa O. M. Storozh L.A. Ekspres-analiz kazeiniv koroviachoho moloka. Naukovi pratsi NUKhT. V. 28, No 5. P. 127–135. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Yukalo_V-Analytical_and_express_electrophoresis_24.pdf | 276,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Yukalo_V-Analytical_and_express_electrophoresis_24.djvu | 21,86 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Yukalo_V-Analytical_and_express_electrophoresis_24__COVER.png | 431,33 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.