Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42769
Títol: | Аналітичний і експрес-електрофорез казеїнів |
Altres títols: | Analytical and express-electrophoresis of caseins |
Autor: | Юкало, Володимир Глібович Сторож, Людмила Анатоліївна Бакалець, О. І. Цибіна, О. А. Yukalo, V. Storozh, L. Bakalets, O. Tsybina, O. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Аналітичний і експрес-електрофорез казеїнів / Володимир Глібович Юкало, Людмила Анатоліївна Сторож, О. І. Бакалець, О. А. Цибіна // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 24. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Yukalo V., Storozh L., Bakalets O., Tsybina O. (2023) Analitychnyi i ekspres-elektroforez kazeiniv [Analytical and express-electrophoresis of caseins]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 24 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data de publicació: | 28-de -2023 |
Date of entry: | 21-de -2023 |
Editorial: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 577.112.083 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 24 |
Start page: | 24 |
End page: | 24 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42769 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Fox P. F., Uniacke-Lowe T., McSweeney P. L. H., O’Mahony J. A. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon). New York : Springer, 2015. 585 p. 2. Holt C., Carver J. A., Ecroyd H., Thorn D. C. Invited review: Caseins and the casein micelle: their biological functions, structures, and behavior in foods. Journal of Dairy Science. 2013. V. 96, № 10. P. 6127–6146. 3. Юкало В. Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія. Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 372 с. 4. Farrell H. M., Jimenez-Flores R., Bleck G. T., Brown E. M., Butler J. E., Creamer L. K., Hicks C. L., Hollar C. M., Ng-Kwai-Hang K. F., Swaisgood H. E. Nomenclature of the proteins of cows’ milk sixth revision. Journal of Dairy Science. 2004. Vol. 87, № 6. P. 1641–1674. 5. Юкало В.Г., Крупа О. М. Сторож Л.А. Експрес-аналіз казеїнів коров’ячого молока. Наукові праці НУХТ. Т. 28, № 5. С. 127–135. |
References (International): | 1. Fox P. F., Uniacke-Lowe T., McSweeney P. L. H., O’Mahony J. A. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon). New York : Springer, 2015. 585 p. 2. Holt C., Carver J. A., Ecroyd H., Thorn D. C. Invited review: Caseins and the casein micelle: their biological functions, structures, and behavior in foods. Journal of Dairy Science. 2013. V. 96, No 10. P. 6127–6146. 3. Yukalo V. H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph. Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021. 372 p. 4. Farrell H. M., Jimenez-Flores R., Bleck G. T., Brown E. M., Butler J. E., Creamer L. K., Hicks C. L., Hollar C. M., Ng-Kwai-Hang K. F., Swaisgood H. E. Nomenclature of the proteins of cows’ milk sixth revision. Journal of Dairy Science. 2004. Vol. 87, No 6. P. 1641–1674. 5. Yukalo V.H., Krupa O. M. Storozh L.A. Ekspres-analiz kazeiniv koroviachoho moloka. Naukovi pratsi NUKhT. V. 28, No 5. P. 127–135. |
Content type: | Conference Abstract |
Apareix a les col·leccions: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Yukalo_V-Analytical_and_express_electrophoresis_24.pdf | 276,9 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
SPFSI_2023_Yukalo_V-Analytical_and_express_electrophoresis_24.djvu | 21,86 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
SPFSI_2023_Yukalo_V-Analytical_and_express_electrophoresis_24__COVER.png | 431,33 kB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.