Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42769

Title: Аналітичний і експрес-електрофорез казеїнів
Other Titles: Analytical and express-electrophoresis of caseins
Authors: Юкало, Володимир Глібович
Сторож, Людмила Анатоліївна
Бакалець, О. І.
Цибіна, О. А.
Yukalo, V.
Storozh, L.
Bakalets, O.
Tsybina, O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Аналітичний і експрес-електрофорез казеїнів / Володимир Глібович Юкало, Людмила Анатоліївна Сторож, О. І. Бакалець, О. А. Цибіна // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 24. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Yukalo V., Storozh L., Bakalets O., Tsybina O. (2023) Analitychnyi i ekspres-elektroforez kazeiniv [Analytical and express-electrophoresis of caseins]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 24 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 28-sze-2023
Date of entry: 21-nov-2023
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 577.112.083
Number of pages: 1
Page range: 24
Start page: 24
End page: 24
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42769
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Fox P. F., Uniacke-Lowe T., McSweeney P. L. H., O’Mahony J. A. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon). New York : Springer, 2015. 585 p.
2. Holt C., Carver J. A., Ecroyd H., Thorn D. C. Invited review: Caseins and the casein micelle: their biological functions, structures, and behavior in foods. Journal of Dairy Science. 2013. V. 96, № 10. P. 6127–6146.
3. Юкало В. Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія. Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 372 с.
4. Farrell H. M., Jimenez-Flores R., Bleck G. T., Brown E. M., Butler J. E., Creamer L. K., Hicks C. L., Hollar C. M., Ng-Kwai-Hang K. F., Swaisgood H. E. Nomenclature of the proteins of cows’ milk sixth revision. Journal of Dairy Science. 2004. Vol. 87, № 6. P. 1641–1674.
5. Юкало В.Г., Крупа О. М. Сторож Л.А. Експрес-аналіз казеїнів коров’ячого молока. Наукові праці НУХТ. Т. 28, № 5. С. 127–135.
References (International): 1. Fox P. F., Uniacke-Lowe T., McSweeney P. L. H., O’Mahony J. A. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon). New York : Springer, 2015. 585 p.
2. Holt C., Carver J. A., Ecroyd H., Thorn D. C. Invited review: Caseins and the casein micelle: their biological functions, structures, and behavior in foods. Journal of Dairy Science. 2013. V. 96, No 10. P. 6127–6146.
3. Yukalo V. H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph. Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021. 372 p.
4. Farrell H. M., Jimenez-Flores R., Bleck G. T., Brown E. M., Butler J. E., Creamer L. K., Hicks C. L., Hollar C. M., Ng-Kwai-Hang K. F., Swaisgood H. E. Nomenclature of the proteins of cows’ milk sixth revision. Journal of Dairy Science. 2004. Vol. 87, No 6. P. 1641–1674.
5. Yukalo V.H., Krupa O. M. Storozh L.A. Ekspres-analiz kazeiniv koroviachoho moloka. Naukovi pratsi NUKhT. V. 28, No 5. P. 127–135.
Content type: Conference Abstract
Ebben a gyűjteményben:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!