Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42185
Título: | Особливості використання води у харчовій промисловості |
Outros títulos: | Peculiarities of water use in the food industry |
Authors: | Чубик, В. І. Chubyk, V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Чубик В. І. Особливості використання води у харчовій промисловості / В. І. Чубик // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 64. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Chubyk V. (2023) Osoblyvosti vykorystannia vody u kharchovii promyslovosti [Peculiarities of water use in the food industry]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 64 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Data de edición: | 24-May-2023 |
Date of entry: | 19-Jul-2023 |
Editor: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
Supervisor: | Лялик, А. Т. Lialyk, A. |
UDC: | 628 |
Palabras chave: | вода харчова промисловість water food industr |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 64 |
Start page: | 64 |
End page: | 64 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42185 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece nas Coleccións | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Arquivos neste item
Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Chubyk_V-Peculiarities_of_water_use_in_64.pdf | 285,13 kB | Adobe PDF | Ver/abrir | |
MNTK_2023_Chubyk_V-Peculiarities_of_water_use_in_64.djvu | 15,5 kB | DjVu | Ver/abrir | |
MNTK_2023_Chubyk_V-Peculiarities_of_water_use_in_64__COVER.png | 421,86 kB | image/png | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados