Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42185
Metadatuen erregistro osatua
| DC eremua | Balioa | Hizkuntza |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Лялик, А. Т. | |
| dc.contributor.advisor | Lialyk, A. | |
| dc.contributor.author | Чубик, В. І. | |
| dc.contributor.author | Chubyk, V. | |
| dc.coverage.temporal | 24-25 травня 2023 року | |
| dc.coverage.temporal | 24-25 May 2023 | |
| dc.date.accessioned | 2023-07-19T06:38:11Z | - |
| dc.date.available | 2023-07-19T06:38:11Z | - |
| dc.date.created | 2023-05-24 | |
| dc.date.issued | 2023-05-24 | |
| dc.identifier.citation | Чубик В. І. Особливості використання води у харчовій промисловості / В. І. Чубик // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 64. — (Вода і харчова промисловість). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-7875-61-0 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42185 | - |
| dc.format.extent | 64 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.publisher | PE Palianytsia V. A., | |
| dc.relation.ispartof | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 | |
| dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 | |
| dc.subject | вода | |
| dc.subject | харчова промисловість | |
| dc.subject | water | |
| dc.subject | food industr | |
| dc.title | Особливості використання води у харчовій промисловості | |
| dc.title.alternative | Peculiarities of water use in the food industry | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 628 | |
| dc.identifier.citationen | Chubyk V. (2023) Osoblyvosti vykorystannia vody u kharchovii promyslovosti [Peculiarities of water use in the food industry]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 64 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
| dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
| dc.citation.journalTitle | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
| dc.citation.spage | 64 | |
| dc.citation.epage | 64 | |
| dc.citation.conference | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
| Bildumetan azaltzen da: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) | |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Chubyk_V-Peculiarities_of_water_use_in_64.pdf | 285,13 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
| MNTK_2023_Chubyk_V-Peculiarities_of_water_use_in_64.djvu | 15,5 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
| MNTK_2023_Chubyk_V-Peculiarities_of_water_use_in_64__COVER.png | 421,86 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.