Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42185
Назва: | Особливості використання води у харчовій промисловості |
Інші назви: | Peculiarities of water use in the food industry |
Автори: | Чубик, В. І. Chubyk, V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Чубик В. І. Особливості використання води у харчовій промисловості / В. І. Чубик // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 64. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description: | Chubyk V. (2023) Osoblyvosti vykorystannia vody u kharchovii promyslovosti [Peculiarities of water use in the food industry]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 64 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Журнал/збірник: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Дата публікації: | 24-тра-2023 |
Дата внесення: | 19-лип-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
Науковий керівник: | Лялик, А. Т. Lialyk, A. |
УДК: | 628 |
Теми: | вода харчова промисловість water food industr |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 64 |
Початкова сторінка: | 64 |
Кінцева сторінка: | 64 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42185 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Chubyk_V-Peculiarities_of_water_use_in_64.pdf | 285,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Chubyk_V-Peculiarities_of_water_use_in_64.djvu | 15,5 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Chubyk_V-Peculiarities_of_water_use_in_64__COVER.png | 421,86 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.