Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42171
Tytuł: | Вплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикаті |
Inne tytuły: | The influenceof vegetable structure former on the quantity of adsorbed moisture in pasta semi-finished |
Authors: | Карпик, Г. В. Юрчак, В. Г. Грещук, А. Є. Karpyk, H. V. Yurchak, V. H. Hreshchuk, A. Y. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Карпик Г. В. Вплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикаті / Г. В. Карпик, В. Г. Юрчак, А. Є. Грещук // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 49. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description: | Karpyk H. V., Yurchak V. H., Hreshchuk A. Y. (2023) Vplyv roslynnoho strukturoutvoriuvacha na kilkist adsorbovanoi volohy v makaronnomu napivfabrykati [The influenceof vegetable structure former on the quantity of adsorbed moisture in pasta semi-finished]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 49 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/kolekcja: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Data wydania: | 24-maj-2023 |
Date of entry: | 19-lip-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
UDC: | 664.661 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 49 |
Główna strona: | 49 |
Strona końcowa: | 49 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42171 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Yurchak V. Effect of dough making parameters on the quality of pasta enriched with bran dietary fibers / V. Yurchak, Karpyk H. // Food chemistry and technology. – Kaunas: FIRUT. – T. 47, № 2. – 2013. – Р. 41– 47. Патент 83998 UA, МПК А23L 1/16 (2006.01). Спосіб виготовлення макаронних виробів / Юрчак В.Г., Карпик Г.В.; заявник Національний університет харчових технологій, Київ ; заявл. 22.03.2013; опубл. 10.10.2013 |
References: | 1. Yurchak V. Effect of dough making parameters on the quality of pasta enriched with bran dietary fibers, V. Yurchak, Karpyk H., Food chemistry and technology, Kaunas: FIRUT, T. 47, No 2, 2013, R. 41– 47. Patent 83998 UA, MPK A23L 1/16 (2006.01). Sposib vyhotovlennia makaronnykh vyrobiv, Yurchak V.H., Karpyk H.V.; zaiavnyk Natsionalnyi universytet kharchovykh tekhnolohii, Kyiv ; Decl. 22.03.2013; Publ. 10.10.2013 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Karpyk_H_V-The_influenceof_vegetable_structure_49.pdf | 304,97 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2023_Karpyk_H_V-The_influenceof_vegetable_structure_49.djvu | 17,39 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2023_Karpyk_H_V-The_influenceof_vegetable_structure_49__COVER.png | 481,25 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi