Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42171
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпик, Г. В. | |
dc.contributor.author | Юрчак, В. Г. | |
dc.contributor.author | Грещук, А. Є. | |
dc.contributor.author | Karpyk, H. V. | |
dc.contributor.author | Yurchak, V. H. | |
dc.contributor.author | Hreshchuk, A. Y. | |
dc.coverage.temporal | 24-25 травня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 24-25 May 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-07-19T06:38:09Z | - |
dc.date.available | 2023-07-19T06:38:09Z | - |
dc.date.created | 2023-05-24 | |
dc.date.issued | 2023-05-24 | |
dc.identifier.citation | Карпик Г. В. Вплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикаті / Г. В. Карпик, В. Г. Юрчак, А. Є. Грещук // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 49. — (Вода і харчова промисловість). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-61-0 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42171 | - |
dc.format.extent | 49 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A., | |
dc.relation.ispartof | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 | |
dc.title | Вплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикаті | |
dc.title.alternative | The influenceof vegetable structure former on the quantity of adsorbed moisture in pasta semi-finished | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.661 | |
dc.relation.references | 1. Yurchak V. Effect of dough making parameters on the quality of pasta enriched with bran dietary fibers / V. Yurchak, Karpyk H. // Food chemistry and technology. – Kaunas: FIRUT. – T. 47, № 2. – 2013. – Р. 41– 47. Патент 83998 UA, МПК А23L 1/16 (2006.01). Спосіб виготовлення макаронних виробів / Юрчак В.Г., Карпик Г.В.; заявник Національний університет харчових технологій, Київ ; заявл. 22.03.2013; опубл. 10.10.2013 | |
dc.relation.referencesen | 1. Yurchak V. Effect of dough making parameters on the quality of pasta enriched with bran dietary fibers, V. Yurchak, Karpyk H., Food chemistry and technology, Kaunas: FIRUT, T. 47, No 2, 2013, R. 41– 47. Patent 83998 UA, MPK A23L 1/16 (2006.01). Sposib vyhotovlennia makaronnykh vyrobiv, Yurchak V.H., Karpyk H.V.; zaiavnyk Natsionalnyi universytet kharchovykh tekhnolohii, Kyiv ; Decl. 22.03.2013; Publ. 10.10.2013 | |
dc.identifier.citationen | Karpyk H. V., Yurchak V. H., Hreshchuk A. Y. (2023) Vplyv roslynnoho strukturoutvoriuvacha na kilkist adsorbovanoi volohy v makaronnomu napivfabrykati [The influenceof vegetable structure former on the quantity of adsorbed moisture in pasta semi-finished]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 49 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
dc.citation.spage | 49 | |
dc.citation.epage | 49 | |
dc.citation.conference | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
Розташовується у зібраннях: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Karpyk_H_V-The_influenceof_vegetable_structure_49.pdf | 304,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Karpyk_H_V-The_influenceof_vegetable_structure_49.djvu | 17,39 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Karpyk_H_V-The_influenceof_vegetable_structure_49__COVER.png | 481,25 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.