Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42171

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпик, Г. В.
dc.contributor.authorЮрчак, В. Г.
dc.contributor.authorГрещук, А. Є.
dc.contributor.authorKarpyk, H. V.
dc.contributor.authorYurchak, V. H.
dc.contributor.authorHreshchuk, A. Y.
dc.coverage.temporal24-25 травня 2023 року
dc.coverage.temporal24-25 May 2023
dc.date.accessioned2023-07-19T06:38:09Z-
dc.date.available2023-07-19T06:38:09Z-
dc.date.created2023-05-24
dc.date.issued2023-05-24
dc.identifier.citationКарпик Г. В. Вплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикаті / Г. В. Карпик, В. Г. Юрчак, А. Є. Грещук // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 49. — (Вода і харчова промисловість).
dc.identifier.isbn978-617-7875-61-0
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42171-
dc.format.extent49
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.,
dc.relation.ispartofЗбірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
dc.titleВплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикаті
dc.title.alternativeThe influenceof vegetable structure former on the quantity of adsorbed moisture in pasta semi-finished
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.661
dc.relation.references1. Yurchak V. Effect of dough making parameters on the quality of pasta enriched with bran dietary fibers / V. Yurchak, Karpyk H. // Food chemistry and technology. – Kaunas: FIRUT. – T. 47, № 2. – 2013. – Р. 41– 47. Патент 83998 UA, МПК А23L 1/16 (2006.01). Спосіб виготовлення макаронних виробів / Юрчак В.Г., Карпик Г.В.; заявник Національний університет харчових технологій, Київ ; заявл. 22.03.2013; опубл. 10.10.2013
dc.relation.referencesen1. Yurchak V. Effect of dough making parameters on the quality of pasta enriched with bran dietary fibers, V. Yurchak, Karpyk H., Food chemistry and technology, Kaunas: FIRUT, T. 47, No 2, 2013, R. 41– 47. Patent 83998 UA, MPK A23L 1/16 (2006.01). Sposib vyhotovlennia makaronnykh vyrobiv, Yurchak V.H., Karpyk H.V.; zaiavnyk Natsionalnyi universytet kharchovykh tekhnolohii, Kyiv ; Decl. 22.03.2013; Publ. 10.10.2013
dc.identifier.citationenKarpyk H. V., Yurchak V. H., Hreshchuk A. Y. (2023) Vplyv roslynnoho strukturoutvoriuvacha na kilkist adsorbovanoi volohy v makaronnomu napivfabrykati [The influenceof vegetable structure former on the quantity of adsorbed moisture in pasta semi-finished]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 49 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
dc.citation.spage49
dc.citation.epage49
dc.citation.conferenceⅡ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Розташовується у зібраннях:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.