กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42170

ชื่อเรื่อง: Способи дезінфекції курячих яєць
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Methods of disinfection of chicken eggs
ผู้แต่ง: Свергун, Жанна
Sverhun, Zhanna
Affiliation: Заклад вищої освіти «Подільський державний університет», Україна
Bibliographic description (Ukraine): Свергун Ж. Способи дезінфекції курячих яєць / Жанна Свергун // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 48. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description (International): Sverhun Z. (2023) Sposoby dezinfektsii kuriachykh yaiets [Methods of disinfection of chicken eggs]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 48 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Conference/Event: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/Collection: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
วันที่เผยแพร่: 24-พฤษ-2023
Date of entry: 19-กรก-2023
สำนักพิมพ์: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 48
Start page: 48
End page: 48
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42170
ISBN: 978-617-7875-61-0
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Фотіна Т. І., Касьяненко О. І., Фотіна Г. А., Дворська Ю. Е. (2014). Епізоотологічне та епідеміологічне значення харчових бактеріальних патогенів. Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і ДНДКІ ветпрепаратів та кормових добавок, 15(2-3), 141-148.
2. Кухтин М. Д., Перкій Ю. Б., Семанюк В. І., & Мурська С. Д. (2012). Сучасні погляди на санітарну обробку технологічного устаткування у харчовій промисловості. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені СЗ Ґжицького, 14(3-3 (53)), 302-307.
3. Якубчак О.М. Чим краще обробити ?//Сучасне птахівництво.- 2006.- № 6.-С. 14-15
References (International): 1. Fotina T. I., Kasianenko O. I., Fotina H. A., Dvorska Yu. E. (2014). Epizootolohichne ta epidemiolohichne znachennia kharchovykh bakterialnykh patoheniv. Naukovo-tekhnichnyi biuleten Instytutu biolohii tvaryn i DNDKI vetpreparativ ta kormovykh dobavok, 15(2-3), 141-148.
2. Kukhtyn M. D., Perkii Yu. B., Semaniuk V. I., & Murska S. D. (2012). Suchasni pohliady na sanitarnu obrobku tekhnolohichnoho ustatkuvannia u kharchovii promyslovosti. Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii imeni SZ Gzhytskoho, 14(3-3 (53)), 302-307.
3. Yakubchak O.M. Chym krashche obrobyty ?//Suchasne ptakhivnytstvo, 2006, No 6.-P. 14-15
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
MNTK_2023_Sverhun_Z-Methods_of_disinfection_of_chicken_48.pdf285,42 kBAdobe PDFดู/เปิด
MNTK_2023_Sverhun_Z-Methods_of_disinfection_of_chicken_48.djvu17,96 kBDjVuดู/เปิด
MNTK_2023_Sverhun_Z-Methods_of_disinfection_of_chicken_48__COVER.png486,7 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น