Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42170
Tytuł: | Способи дезінфекції курячих яєць |
Inne tytuły: | Methods of disinfection of chicken eggs |
Authors: | Свергун, Жанна Sverhun, Zhanna |
Akcesoria: | Заклад вищої освіти «Подільський державний університет», Україна |
Cytat: | Свергун Ж. Способи дезінфекції курячих яєць / Жанна Свергун // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 48. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description: | Sverhun Z. (2023) Sposoby dezinfektsii kuriachykh yaiets [Methods of disinfection of chicken eggs]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 48 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/kolekcja: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Data wydania: | 24-maj-2023 |
Date of entry: | 19-lip-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
UDC: | 664 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 48 |
Główna strona: | 48 |
Strona końcowa: | 48 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42170 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Фотіна Т. І., Касьяненко О. І., Фотіна Г. А., Дворська Ю. Е. (2014). Епізоотологічне та епідеміологічне значення харчових бактеріальних патогенів. Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і ДНДКІ ветпрепаратів та кормових добавок, 15(2-3), 141-148. 2. Кухтин М. Д., Перкій Ю. Б., Семанюк В. І., & Мурська С. Д. (2012). Сучасні погляди на санітарну обробку технологічного устаткування у харчовій промисловості. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені СЗ Ґжицького, 14(3-3 (53)), 302-307. 3. Якубчак О.М. Чим краще обробити ?//Сучасне птахівництво.- 2006.- № 6.-С. 14-15 |
References: | 1. Fotina T. I., Kasianenko O. I., Fotina H. A., Dvorska Yu. E. (2014). Epizootolohichne ta epidemiolohichne znachennia kharchovykh bakterialnykh patoheniv. Naukovo-tekhnichnyi biuleten Instytutu biolohii tvaryn i DNDKI vetpreparativ ta kormovykh dobavok, 15(2-3), 141-148. 2. Kukhtyn M. D., Perkii Yu. B., Semaniuk V. I., & Murska S. D. (2012). Suchasni pohliady na sanitarnu obrobku tekhnolohichnoho ustatkuvannia u kharchovii promyslovosti. Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii imeni SZ Gzhytskoho, 14(3-3 (53)), 302-307. 3. Yakubchak O.M. Chym krashche obrobyty ?//Suchasne ptakhivnytstvo, 2006, No 6.-P. 14-15 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Sverhun_Z-Methods_of_disinfection_of_chicken_48.pdf | 285,42 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2023_Sverhun_Z-Methods_of_disinfection_of_chicken_48.djvu | 17,96 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2023_Sverhun_Z-Methods_of_disinfection_of_chicken_48__COVER.png | 486,7 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi