Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42170

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСвергун, Жанна
dc.contributor.authorSverhun, Zhanna
dc.coverage.temporal24-25 травня 2023 року
dc.coverage.temporal24-25 May 2023
dc.date.accessioned2023-07-19T06:38:09Z-
dc.date.available2023-07-19T06:38:09Z-
dc.date.created2023-05-24
dc.date.issued2023-05-24
dc.identifier.citationСвергун Ж. Способи дезінфекції курячих яєць / Жанна Свергун // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 48. — (Вода і харчова промисловість).
dc.identifier.isbn978-617-7875-61-0
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42170-
dc.format.extent48
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.,
dc.relation.ispartofЗбірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
dc.titleСпособи дезінфекції курячих яєць
dc.title.alternativeMethods of disinfection of chicken eggs
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Фотіна Т. І., Касьяненко О. І., Фотіна Г. А., Дворська Ю. Е. (2014). Епізоотологічне та епідеміологічне значення харчових бактеріальних патогенів. Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і ДНДКІ ветпрепаратів та кормових добавок, 15(2-3), 141-148.
dc.relation.references2. Кухтин М. Д., Перкій Ю. Б., Семанюк В. І., & Мурська С. Д. (2012). Сучасні погляди на санітарну обробку технологічного устаткування у харчовій промисловості. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені СЗ Ґжицького, 14(3-3 (53)), 302-307.
dc.relation.references3. Якубчак О.М. Чим краще обробити ?//Сучасне птахівництво.- 2006.- № 6.-С. 14-15
dc.relation.referencesen1. Fotina T. I., Kasianenko O. I., Fotina H. A., Dvorska Yu. E. (2014). Epizootolohichne ta epidemiolohichne znachennia kharchovykh bakterialnykh patoheniv. Naukovo-tekhnichnyi biuleten Instytutu biolohii tvaryn i DNDKI vetpreparativ ta kormovykh dobavok, 15(2-3), 141-148.
dc.relation.referencesen2. Kukhtyn M. D., Perkii Yu. B., Semaniuk V. I., & Murska S. D. (2012). Suchasni pohliady na sanitarnu obrobku tekhnolohichnoho ustatkuvannia u kharchovii promyslovosti. Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii imeni SZ Gzhytskoho, 14(3-3 (53)), 302-307.
dc.relation.referencesen3. Yakubchak O.M. Chym krashche obrobyty ?//Suchasne ptakhivnytstvo, 2006, No 6.-P. 14-15
dc.identifier.citationenSverhun Z. (2023) Sposoby dezinfektsii kuriachykh yaiets [Methods of disinfection of chicken eggs]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 48 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЗаклад вищої освіти «Подільський державний університет», Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
dc.citation.spage48
dc.citation.epage48
dc.citation.conferenceⅡ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Розташовується у зібраннях:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.