Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42169

Başlık: Харчові добавки для зниження процесів черствіння хліба
Diğer Başlıklar: Food additives for reducing stale bread processes
Yazarlar: Тимків, А. В.
Tymkiv, A. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Тимків А. В. Харчові добавки для зниження процесів черствіння хліба / А. В. Тимків // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 47. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description (International): Tymkiv A. V. (2023) Kharchovi dobavky dlia znyzhennia protsesiv cherstvinnia khliba [Food additives for reducing stale bread processes]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 47 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Conference/Event: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/Collection: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Yayın Tarihi: 24-May-2023
Date of entry: 19-Tem-2023
Yayıncı: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 47
Start page: 47
End page: 47
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42169
ISBN: 978-617-7875-61-0
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.
2. Taglieri I., Macaluso M., Bianchi A., Sanmartin C., Quartacci M. F., Zinnai A., & Venturi F. (2021). Overcoming bread quality decay concerns: main issues for bread shelf life as a function of biological leavening agents and different extra ingredients used in formulation. A review. Journal of the Science of Food and Agriculture, 101(5), 1732-1743.
References (International): 1. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.
2. Taglieri I., Macaluso M., Bianchi A., Sanmartin C., Quartacci M. F., Zinnai A., & Venturi F. (2021). Overcoming bread quality decay concerns: main issues for bread shelf life as a function of biological leavening agents and different extra ingredients used in formulation. A review. Journal of the Science of Food and Agriculture, 101(5), 1732-1743.
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.