このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42169
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тимків, А. В. | |
dc.contributor.author | Tymkiv, A. V. | |
dc.coverage.temporal | 24-25 травня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 24-25 May 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-07-19T06:38:09Z | - |
dc.date.available | 2023-07-19T06:38:09Z | - |
dc.date.created | 2023-05-24 | |
dc.date.issued | 2023-05-24 | |
dc.identifier.citation | Тимків А. В. Харчові добавки для зниження процесів черствіння хліба / А. В. Тимків // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 47. — (Вода і харчова промисловість). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-61-0 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42169 | - |
dc.format.extent | 47 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A., | |
dc.relation.ispartof | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 | |
dc.title | Харчові добавки для зниження процесів черствіння хліба | |
dc.title.alternative | Food additives for reducing stale bread processes | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.relation.references | 1. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. | |
dc.relation.references | 2. Taglieri I., Macaluso M., Bianchi A., Sanmartin C., Quartacci M. F., Zinnai A., & Venturi F. (2021). Overcoming bread quality decay concerns: main issues for bread shelf life as a function of biological leavening agents and different extra ingredients used in formulation. A review. Journal of the Science of Food and Agriculture, 101(5), 1732-1743. | |
dc.relation.referencesen | 1. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. | |
dc.relation.referencesen | 2. Taglieri I., Macaluso M., Bianchi A., Sanmartin C., Quartacci M. F., Zinnai A., & Venturi F. (2021). Overcoming bread quality decay concerns: main issues for bread shelf life as a function of biological leavening agents and different extra ingredients used in formulation. A review. Journal of the Science of Food and Agriculture, 101(5), 1732-1743. | |
dc.identifier.citationen | Tymkiv A. V. (2023) Kharchovi dobavky dlia znyzhennia protsesiv cherstvinnia khliba [Food additives for reducing stale bread processes]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 47 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
dc.citation.spage | 47 | |
dc.citation.epage | 47 | |
dc.citation.conference | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
出現コレクション: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Tymkiv_A_V-Food_additives_for_reducing_47.pdf | 285,79 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
MNTK_2023_Tymkiv_A_V-Food_additives_for_reducing_47.djvu | 19,13 kB | DjVu | 見る/開く | |
MNTK_2023_Tymkiv_A_V-Food_additives_for_reducing_47__COVER.png | 502,2 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。