Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42169
Tytuł: | Харчові добавки для зниження процесів черствіння хліба |
Inne tytuły: | Food additives for reducing stale bread processes |
Authors: | Тимків, А. В. Tymkiv, A. V. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Тимків А. В. Харчові добавки для зниження процесів черствіння хліба / А. В. Тимків // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 47. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description: | Tymkiv A. V. (2023) Kharchovi dobavky dlia znyzhennia protsesiv cherstvinnia khliba [Food additives for reducing stale bread processes]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 47 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/kolekcja: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Data wydania: | 24-maj-2023 |
Date of entry: | 19-lip-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
UDC: | 664 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 47 |
Główna strona: | 47 |
Strona końcowa: | 47 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42169 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. 2. Taglieri I., Macaluso M., Bianchi A., Sanmartin C., Quartacci M. F., Zinnai A., & Venturi F. (2021). Overcoming bread quality decay concerns: main issues for bread shelf life as a function of biological leavening agents and different extra ingredients used in formulation. A review. Journal of the Science of Food and Agriculture, 101(5), 1732-1743. |
References: | 1. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. 2. Taglieri I., Macaluso M., Bianchi A., Sanmartin C., Quartacci M. F., Zinnai A., & Venturi F. (2021). Overcoming bread quality decay concerns: main issues for bread shelf life as a function of biological leavening agents and different extra ingredients used in formulation. A review. Journal of the Science of Food and Agriculture, 101(5), 1732-1743. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Tymkiv_A_V-Food_additives_for_reducing_47.pdf | 285,79 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2023_Tymkiv_A_V-Food_additives_for_reducing_47.djvu | 19,13 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2023_Tymkiv_A_V-Food_additives_for_reducing_47__COVER.png | 502,2 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi