Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42159
| Заглавие: | Перспективність збагачення кисломолочних напоїв селерою |
| Други Заглавия: | Perspectives of enriching fermented milk beverages with celery |
| Автори: | Бойко, Н. Р. Boyko, N. R. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Бойко Н. Р. Перспективність збагачення кисломолочних напоїв селерою / Н. Р. Бойко // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 38. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description (International): | Boyko N. R. (2023) Perspektyvnist zbahachennia kyslomolochnykh napoiv seleroiu [Perspectives of enriching fermented milk beverages with celery]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 38 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
| Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Дата на Публикуване: | 24-Май-2023 |
| Date of entry: | 19-Юли-2023 |
| Издател: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 38 |
| Start page: | 38 |
| End page: | 38 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42159 |
| ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| References (Ukraine): | 1. Kukhtyn M., Vichko O., Berhilevych O., Horyuk Y., & Horyuk V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. 2. Ivanova M., Petkova N., Todorova M., Dobreva V., Vlaseva R., DenevP., ... & Bouvard V. (2020). Influence of citrus and celery pectins on physicochemical and sensory characteristics of fermented dairy products. Scientific Study & Research. Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, 21(4), 533-545. |
| References (International): | 1. Kukhtyn M., Vichko O., Berhilevych O., Horyuk Y., & Horyuk V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. 2. Ivanova M., Petkova N., Todorova M., Dobreva V., Vlaseva R., DenevP., ... & Bouvard V. (2020). Influence of citrus and celery pectins on physicochemical and sensory characteristics of fermented dairy products. Scientific Study & Research. Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, 21(4), 533-545. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Показва се в Колекции: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Boyko_N_R-Perspectives_of_enriching_fermented_38.pdf | 285,47 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| MNTK_2023_Boyko_N_R-Perspectives_of_enriching_fermented_38.djvu | 19,06 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
| MNTK_2023_Boyko_N_R-Perspectives_of_enriching_fermented_38__COVER.png | 500,17 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.