Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42159
Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бойко, Н. Р. | |
| dc.contributor.author | Boyko, N. R. | |
| dc.coverage.temporal | 24-25 травня 2023 року | |
| dc.coverage.temporal | 24-25 May 2023 | |
| dc.date.accessioned | 2023-07-19T06:38:08Z | - |
| dc.date.available | 2023-07-19T06:38:08Z | - |
| dc.date.created | 2023-05-24 | |
| dc.date.issued | 2023-05-24 | |
| dc.identifier.citation | Бойко Н. Р. Перспективність збагачення кисломолочних напоїв селерою / Н. Р. Бойко // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 38. — (Вода і харчова промисловість). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-7875-61-0 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42159 | - |
| dc.format.extent | 38 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.publisher | PE Palianytsia V. A., | |
| dc.relation.ispartof | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 | |
| dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 | |
| dc.title | Перспективність збагачення кисломолочних напоїв селерою | |
| dc.title.alternative | Perspectives of enriching fermented milk beverages with celery | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664 | |
| dc.relation.references | 1. Kukhtyn M., Vichko O., Berhilevych O., Horyuk Y., & Horyuk V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. | |
| dc.relation.references | 2. Ivanova M., Petkova N., Todorova M., Dobreva V., Vlaseva R., DenevP., ... & Bouvard V. (2020). Influence of citrus and celery pectins on physicochemical and sensory characteristics of fermented dairy products. Scientific Study & Research. Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, 21(4), 533-545. | |
| dc.relation.referencesen | 1. Kukhtyn M., Vichko O., Berhilevych O., Horyuk Y., & Horyuk V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. | |
| dc.relation.referencesen | 2. Ivanova M., Petkova N., Todorova M., Dobreva V., Vlaseva R., DenevP., ... & Bouvard V. (2020). Influence of citrus and celery pectins on physicochemical and sensory characteristics of fermented dairy products. Scientific Study & Research. Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, 21(4), 533-545. | |
| dc.identifier.citationen | Boyko N. R. (2023) Perspektyvnist zbahachennia kyslomolochnykh napoiv seleroiu [Perspectives of enriching fermented milk beverages with celery]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 38 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
| dc.citation.spage | 38 | |
| dc.citation.epage | 38 | |
| dc.citation.conference | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
| Koleksiyonlarda Görünür: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Boyko_N_R-Perspectives_of_enriching_fermented_38.pdf | 285,47 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| MNTK_2023_Boyko_N_R-Perspectives_of_enriching_fermented_38.djvu | 19,06 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| MNTK_2023_Boyko_N_R-Perspectives_of_enriching_fermented_38__COVER.png | 500,17 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.