Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42157

Tytuł: Способи підвищення хліба до зберігання
Inne tytuły: Methods of raising bread for storage
Authors: Сідоров, А. М.
Sidorov, A. M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сідоров А. М. Способи підвищення хліба до зберігання / А. М. Сідоров // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 36. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description (International): Sidorov A. M. (2023) Sposoby pidvyshchennia khliba do zberihannia [Methods of raising bread for storage]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 36 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/kolekcja: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Data wydania: 24-maj-2023
Date of entry: 19-lip-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
UDC: 664
Strony: 1
Zakres stron: 36
Główna strona: 36
Strona końcowa: 36
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42157
ISBN: 978-617-7875-61-0
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.
2. Karpyk H., Kukhtyn M., Selskyi V., Nazarko I., Pokotylo O., & Haidamaka M. (2021).Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7.
References: 1. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.
2. Karpyk H., Kukhtyn M., Selskyi V., Nazarko I., Pokotylo O., & Haidamaka M. (2021).Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi