Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42157
| Tytuł: | Способи підвищення хліба до зберігання |
| Inne tytuły: | Methods of raising bread for storage |
| Authors: | Сідоров, А. М. Sidorov, A. M. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Сідоров А. М. Способи підвищення хліба до зберігання / А. М. Сідоров // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 36. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description (International): | Sidorov A. M. (2023) Sposoby pidvyshchennia khliba do zberihannia [Methods of raising bread for storage]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 36 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Journal/kolekcja: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Data wydania: | 24-maj-2023 |
| Date of entry: | 19-lip-2023 |
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
| UDC: | 664 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 36 |
| Główna strona: | 36 |
| Strona końcowa: | 36 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42157 |
| ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. 2. Karpyk H., Kukhtyn M., Selskyi V., Nazarko I., Pokotylo O., & Haidamaka M. (2021).Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. |
| References: | 1. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. 2. Karpyk H., Kukhtyn M., Selskyi V., Nazarko I., Pokotylo O., & Haidamaka M. (2021).Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Sidorov_A_M-Methods_of_raising_bread_for_36.pdf | 285,7 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| MNTK_2023_Sidorov_A_M-Methods_of_raising_bread_for_36.djvu | 21,6 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| MNTK_2023_Sidorov_A_M-Methods_of_raising_bread_for_36__COVER.png | 494,83 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi