Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42157
Langanzeige der Metadaten
| DC Element | Wert | Sprache |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Сідоров, А. М. | |
| dc.contributor.author | Sidorov, A. M. | |
| dc.coverage.temporal | 24-25 травня 2023 року | |
| dc.coverage.temporal | 24-25 May 2023 | |
| dc.date.accessioned | 2023-07-19T06:38:08Z | - |
| dc.date.available | 2023-07-19T06:38:08Z | - |
| dc.date.created | 2023-05-24 | |
| dc.date.issued | 2023-05-24 | |
| dc.identifier.citation | Сідоров А. М. Способи підвищення хліба до зберігання / А. М. Сідоров // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 36. — (Вода і харчова промисловість). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-7875-61-0 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42157 | - |
| dc.format.extent | 36 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.publisher | PE Palianytsia V. A., | |
| dc.relation.ispartof | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 | |
| dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 | |
| dc.title | Способи підвищення хліба до зберігання | |
| dc.title.alternative | Methods of raising bread for storage | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664 | |
| dc.relation.references | 1. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. | |
| dc.relation.references | 2. Karpyk H., Kukhtyn M., Selskyi V., Nazarko I., Pokotylo O., & Haidamaka M. (2021).Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. | |
| dc.relation.referencesen | 1. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. | |
| dc.relation.referencesen | 2. Karpyk H., Kukhtyn M., Selskyi V., Nazarko I., Pokotylo O., & Haidamaka M. (2021).Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. | |
| dc.identifier.citationen | Sidorov A. M. (2023) Sposoby pidvyshchennia khliba do zberihannia [Methods of raising bread for storage]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 36 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
| dc.citation.spage | 36 | |
| dc.citation.epage | 36 | |
| dc.citation.conference | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
| Enthalten in den Sammlungen: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) | |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Sidorov_A_M-Methods_of_raising_bread_for_36.pdf | 285,7 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
| MNTK_2023_Sidorov_A_M-Methods_of_raising_bread_for_36.djvu | 21,6 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
| MNTK_2023_Sidorov_A_M-Methods_of_raising_bread_for_36__COVER.png | 494,83 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.