Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42157

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorСідоров, А. М.
dc.contributor.authorSidorov, A. M.
dc.coverage.temporal24-25 травня 2023 року
dc.coverage.temporal24-25 May 2023
dc.date.accessioned2023-07-19T06:38:08Z-
dc.date.available2023-07-19T06:38:08Z-
dc.date.created2023-05-24
dc.date.issued2023-05-24
dc.identifier.citationСідоров А. М. Способи підвищення хліба до зберігання / А. М. Сідоров // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 36. — (Вода і харчова промисловість).
dc.identifier.isbn978-617-7875-61-0
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42157-
dc.format.extent36
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.,
dc.relation.ispartofЗбірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
dc.titleСпособи підвищення хліба до зберігання
dc.title.alternativeMethods of raising bread for storage
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.
dc.relation.references2. Karpyk H., Kukhtyn M., Selskyi V., Nazarko I., Pokotylo O., & Haidamaka M. (2021).Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7.
dc.relation.referencesen1. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.
dc.relation.referencesen2. Karpyk H., Kukhtyn M., Selskyi V., Nazarko I., Pokotylo O., & Haidamaka M. (2021).Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7.
dc.identifier.citationenSidorov A. M. (2023) Sposoby pidvyshchennia khliba do zberihannia [Methods of raising bread for storage]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 36 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
dc.citation.spage36
dc.citation.epage36
dc.citation.conferenceⅡ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Ebben a gyűjteményben:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!